2059
14:28 24.052016

Хто батько дитини Фреймут?

Цікаве 2556

Отже, батьком дитини відомої телеведучої Ольги Фреймут, яка нещодавно повідомила про свою вагітність, є генеральний продюсер Нового каналу Володимир Локотко.

фреймут3

8 травня 34-річна Ольга вдруге стала мамою. Фреймут народила сина. Днями Ольга хрестила сина. Хлопчику дали ім’я Валерій: «Сьогодні, нарешті, можу поділитися з вами сокровенним. Цієї суботи в Лаврі батько Мілентій хрестив нашого сина. Тепер у нього є персональний Ангел-Хранитель. Назвали хлопчика Валерієм. Батько – Володимир Локотко. Ми щасливі разом. Телебачення конкурент, але я рада, що любов об’єднує. Спасибі всім, хто ці довгі місяці був поруч. Ваша любов така сильна, що я майже відчувала її на дотик. Всім бажаю радості материнства. Люблю вас…», – написала Ольга в соцмережах.

фреймутВолодимир Локотко.

Народився 21 листопада 1976 року в Усть-Каменогорську.

У 1998 році здобув вищу освіту в Московському державному університеті економіки, статистики та інформатики (МЕСІ) за фахом «міжнародна економічна статистика». У 2001 році закінчив Московську школу економіки. У 2003-2004 роках навчався і отримав диплом Школи телебачення «Останкіно» за спеціальністю «телерадіоведучого».

З 2006 року займався процесами управління інвестиціями і підвищення операційної ефективності, відповідав за розробку і реалізацію стратегічного розвитку медіаактивів, що перебувають під мандатом міжнародної інвестиційно-консалтингової групи «EastOne». До роботи в «EastOne» відповідав за проведення фінансового аудиту медіаактивів, а також бізнес-планування та фінансове моделювання нових проектів в медіахолдингу «Газпром Медіа». З травня 2012 року обіймає посаду Генерального директора Нового каналу.

фреймут2

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах