ko.net.ua

Печінковий пиріг з рисом і сиром

Інгредієнти:

– 600 г курячої печінки,

– 2 цибулини,

– 0, 5 склянки молока,

– 1 склянка вареного рису,

– 2 яйця,

– 2 ст. ложки борошна,

– 70 г твердого сиру,

– сіль, перець,

– олія.

Спосіб приготування:

Печінку порізати невеликими шматочками.

Цибулю почистити, розрізати на чотири частини. Печінку з цибулею перекрутити на м’ясорубці або змолоти в блендері. Додати відварений рис, борошно та яйця. Влити молоко, посолити й поперчити за смаком, ретельно все перемішати.

Форму для запікання змастити олією, викласти підготовлену суміш, розрівняти ложкою.

Запікати в розігрітій до 180°С духовці 30 хвилин. За 10 хвилин до готовності посипати тертим сиром.

Страву можна смакувати з майонезом, сметаною або ж гірчицею, залежно від ваших смаків.