ko.net.ua

Форшмак: класичний рецепт

Інгредієнти:

– оселедець – 500 г,

– зварені круто яйця – 5 шт.,

– яблука середнього розміру – 2 шт.,

– цибуля середнього розміру – 2 шт.,

– вершкове масло – 200 г,

– булочки – 2 шт.

Спосіб приготування:

Зніміть з булочок скоринку, м’якушку замочіть у молоці на кілька хвилин.

Перед тим як готувати форшмак із оселедця, очистіть рибу, витягніть з неї кісточки й поріжте невеликими шматочками. Яблука очистіть від шкірки та насіння.

Подрібніть усі інгредієнти (крім цибулі) за допомогою м’ясорубки або блендера. Цибулю дрібно поріжте вручну і змішайте з основною масою наприкінці приготування.

Поставте готову суміш у холодильник на кілька годин. Подавайте з грінками та зеленню.