– 2 дуже стиглі банани,
– 170 г борошна,
– 2 ст. л. какао,
– 140 мл соняшникової олії,
– 140 мл води,
– 1 ч. л. порошку для печива,
– 55 г горіхів (бразильських, кеш’ю або мигдалевих).
Спосіб приготування:
Духовку розігрійте до 180°С.
Банани розімніть у мисці, просійте туди ж через сито борошно й какао.
Додайте цукор, соняшникову олію та воду (залиште 1 ст. л. на потім).
В 1 ст. л. води розчиніть соду, додайте в суміш, вимішайте.
Горіхи трохи подрібніть і теж додайте в суміш, вимішайте.
Формочки для брауні змастіть олією, покладіть в них тісто і випікайте близько 40 хвилин.