ko.net.ua

Салат «Новорічні ялинки» з куркою і ківі

Інгредієнти:

– куряче філе – 150 г,

– гранат – 30 г,

– помідор – 120 г,

– ківі – 120 г,

– кріп,

– зелена цибуля,

– яйця – 4 шт.,

– майонез,

– сіль, перець – за смаком.

Спосіб приготування:

Куряче філе миємо й обсушуємо рушником. Солимо та перчимо за смаком. Загортаємо у фольгу й запікаємо в розігрітій на 180°С духовці 15–20 хвилин. Готове філе перекладаємо в тарілку і залишаємо остигати.

Яйця відварюємо до готовності, охолоджуємо й очищаємо від шкаралупи. Готуємо домашній майонез. Потім чистимо ківі. Ріжемо на невеликі кубики куряче філе. Яйця розбираємо на білки і жовтки, натираємо на тертці в різні миски. Подрібнюємо зелену цибулю. Нарізаємо ківі на маленькі шматочки.

Беремо невеликі креманки. Викладаємо продукти шарами в такому порядку: куряче філе, цибуля, майонез, жовток, майонез, помідори та білки. У центрі з ківі робимо ялинку і прикрашаємо її смужками з майонезу та зернятками граната. Салат готовий, можна подавати до столу.