ko.net.ua

Печінкові млинці з начинкою

Інгредієнти

для млинців:

– печінка свиняча або яловича – 450 г,

– печінка куряча – 450 г,

– молоко – 500 мл,

– яйця – 4 шт.,

– борошно – 6 ст. л.,

– олія – 4 ст. л.,

– сіль, перець – за смаком;

для начинки:

– морква – 0,5 кг,

– яйця – 10 шт.,

– майонез – 3–4 ст. л.,

– цибуля середнього розміру – 4 шт.,

– сметана – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

Для млинців перемолоти в чаші блендера або на м’ясорубці печінку. Додати борошно, яйця, молоко й добре перемішати блендером до отримання однорідної маси. Тісто має бути за консистенцією як на тонкі млинці. Додати олію і ще раз ретельно перемішати. Насмажити тонких млинців.

Для начинки відварити яйця, подрібнити, змішати з майонезом, посолити, поперчити за смаком.

Моркву натерти на великій тертці, цибулю нарізати кільцями четвертинками й обсмажити на олії до готовності. У кінці додати сметану, добре перемішати, посолити та поперчити за смаком.

Змазати млинець яєчною масою, викласти смажену моркву з цибулею і закрутити в рулет.

Печінкові млинці з овочевою начинкою готові! Дуже смачна холодна закуска на свята та кожен день.