18261
10:00 17.122017

Гороскоп на 18 - 24 грудня 2017

Цікаве 1507

23635399_2021607841442476_2033973049_nОВЕН

Не варто реагувати на вимоги начальства занадто емоційно. Можна знайти дипломатичний підхід, щоб уникнути неприємностей. Ви обов’язково отримаєте потрібне вам рішення. У вихідні завзята праця принесе швидкий успіх, ви багато чого встигнете зробити.

ТЕЛЕЦЬ

Сміливі експерименти небажані, краще діяти перевіреними методами. Ваші товариськість і життєстійкість знайдуть гідне застосування. Можливі певні проблеми у справах та розбіжності з колегами. У вихідні, імовірно, виникнуть складнощі в стосунках із родичами.

БЛИЗНЮКИ

Вам добре вдаватимуться як побутові, так і професійні справи. Не відкидайте певні умовності, виявляйте рішучість у подоланні труднощів. У вихідні порадуйте своїх близьких турботою та увагою, відчуття свята, що наближається, сприятиме вашому гарному настрою.

РАК

Буде дуже багато різноманітних справ, і ви не знатимете, як правильно розставити пріоритети. Може початися новий відлік у вашій кар’єрі. Імовірне раптове поліпшення матеріального становища. У вихідні постарайтеся вибратися в гості або запросіть друзів до себе додому.

ЛЕВ

Краще тримати в секреті свої задуми, це сприятиме їхній реалізації. Є шанс установити досить корисні ділові зв’язки, які позитивно відобразяться на вашому соціальному статусі. Гарний період для вирішення сімейних проблем і налагодження взаємин.

ДІВА

Можливе розчарування в комусь із близьких людей, але це не привід для серйозного розладу. Прийде відчуття спокою і гармонії. Ви здатні гори перевернути, причому від вас не вимагатиметься великих зусиль, проте усвідомлення завершеності справ принесе глибоке задоволення.

ТЕРЕЗИ

Досить часто доведеться займатися рутинною роботою, розчищати завали на роботі, щоб у потрібний строк ніщо не перешкоджало вашій діяльності. Можна піти на зважений ризик. У вихідні не відмовляйтеся від пропозицій друзів відвідати вечірку.

СКОРПІОН

Доведеться розгрібати рутину. Для кожної речі та завдання знайдуться підходящі місце і час. Буде важко, але робота принесе моральне задоволення. І воно зростатиме разом з матеріальним успіхом, який також дуже ймовірний. У вихідні зможете застосувати отриману інформацію на практиці.

СТРІЛЕЦЬ

Усе, що робиться, на краще, і якщо виникли певні труднощі в особистому житті, можливо, на вас чекає успіх у справах та зростання фінансів. Дослухайтеся до своєї інтуїції. Відновіть доброзичливі стосунки з колегами. Вихідні – гарний час для перерозподілу обов’язків у сім’ї.

КОЗЕРІГ

Уважно спостерігайте за тим, що відбувається, адже все може змінитися в будь-який момент. Бажано не метушитися й не квапити намічені події. Якщо не можете змінити обставини, спробуйте змінити своє ставлення до них. Живіть власною думкою, нехай пересуди не хвилюють вас.

ВОДОЛІЙ

Перед вами можуть відкритися нові обрії. Справи на роботі будуть розвиватися благополучно й не дуже вас турбуватимуть. Родичам знадобляться ваші підтримка та допомога. Приділіть більше уваги дітям. Обдаруйте себе у вихідні новими приємними враженнями.

РИБИ

Будьте особливо уважні до нової інформації та стежте за своїми словами. Вас відвідають незвані гості, постарайтеся виявити привітність і гостинність. Не варто приймати швидких рішень – різкі зміни в житті поки небажані. У вихідні уникайте спірних моментів у будь-яких бесідах.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах