18242
22:36 12.122017

Український варіант комедії «Сам удома» зніматимуть у Карпатах

Цікаве 3041

Напевно немає людини, яка б хоч раз не бачила, чи принаймні не чула про пригоди маленького хлопчика Кевіна, який залишився сам удома на Різдво. Ця американська комедія стала справді популярною у всьому світі і традиційно перед Різдвом її можна побачити майже на всіх телеканалах.

odin_doma

Наші вітчизняні режисери вирішили спробувати повторити успіх американських колег і відзняти щось схоже за сценарієм.

Зйомки фільму повинні розпочатися у січні вже 2018 року, повідомляє Дзеркало Закарпаття з посиланням на газету Експрес.

Загалом за сценарієм фільм — про Святого Миколая і називатиметься «Груднева казка». У головній ролі буде хлопчик Артем, що разом з сім’єю переїхав з мегаполісу у затишний будиночок в Карпатах. І ось, коли хлопчик залишається вдома сам з сестрою, до них приходить в гості Миколай.

Однак за сценарієм – це не справжній Миколай, а переодягнений в нього злочинець. Тоді хлопчина скликає своїх друзів і вони разом придумують різноманітні пастки, намагаються перехитрити та здолати злодія, щоб врятувати справжнього Святого Миколая.

Історія приємна, новорічна і весела.

Режисером цієї картини виступив – Семен Горов, відомий такими картинами, як «Зоряні канікули», «Попелюшка», «Сорочинський ярмарок», та багато інших. Продюсером фільму є Марія Каель, а сценарій написав – Антон Безелінський.

Відомо також, шо бюджет фільму склав 38 200 000 гривень, з який майже 23 000 000 виділила держава.   Що приємно, майже весь фільм будуть знімати на Прикарпатті.

А побачити фільм можна буде вже аж через рік. Напередодні, 2019 Нового року.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах