ko.net.ua

Тріумфатори «Євробачення» перенесли складні операції

Українська співачка, переможниця «Євробачення 2004» Руслана Лижичко перенесла операцію на лівому оці.

При цьому вона не скасувала виступ у Румунії. Про це співачка розповіла на своїй сторінці у «Facebook» і поділилася знімками. «Учора мала операцію на око. Зараз лечу в Бухарест. Я запрошена бути сьогодні в журі «Битва хорів», що відбудеться в прямому ефірі на румунському телеканалі. Покажу своє півгодинне шоу всім прихильникам «Євробачення». Хочу повідомити, що невелика зміна іміджу буде пов’язана лише з операцією напередодні. Гарантую: на драйв та нашу енергію це не вплине! Емоцій буде ще більше! Люблю всіх і з нетерпінням чекаю на зустріч у Румунії!» Прихильники Руслани побажали їй швидкого одужання.

Португальський співак Сальвадор Собрал, тріумфатор «Євробачення 2017», отримав нове серце. Операція була проведена 8 грудня в лікарні Санта Крус у Лісабоні й минула добре, пацієнт поки що перебуває в реанімації.

Співака госпіталізували у вересні, і відтоді він чекав на донорський орган, будучи приєднаним до апаратів. Процес відновлення тривалий, але прогнози лікарів хороші. Вони сподіваються, що Собрал цілком повернеться до нормального життя. Під час прес-конференції керівник команди хірургів Мігель Абекассіс розповів, що перед тим, як Сальвадора відвезли до операційної, він попросив дати йому послухати класичну музику.

Підготувала Анна Пащук