ko.net.ua

«Хочу вийти заміж, народити дітей»: ведуча шоу «Орел і решка» покинула проект

Декілька місяців ходили чутки, що Регіна Тодоренко залишає проект «Орел і Решка». І ось телеведуча зробила офіційну заяву. Вона все ж іде з тревел-шоу. Як вже зізнавалася ведуча, за роки участі в проекті вона пропустила багато важливого з життя своєї сім’ї та в якийсь момент зрозуміла, що, можливо, час поступитися місцем наступникам.

«Я ні про що не шкодую, – зізнається телеведуча. – Час, який я провела в шоу «Орел и Решка», був найпрекраснішим і неймовірно захоплюючим! Я дуже люблю свою справу і мені дуже сумно з ним розлучатися. Але в світі ще стільки всього нового, що хочеться спробувати! Я дуже хочу повчитися в американській кіноакадемії і одного разу отримати Oscar, хочу створити власне телевізійне шоу, хочу вийти заміж, народити дітей і вирушити в подорож світом, але вже в іншому форматі – разом зі своєю сім’єю».

Як вже зізнавалася ведуча, за роки участі в проекті вона пропустила багато важливого з життя своєї сім’ї та в якийсь момент зрозуміла, що, можливо, час поступитися місцем наступникам.

Підготувала Анна Пащук