18062
12:16 30.112017

Ужгородські музиканти зібрали кошти для лікування колеги і друга

Цікаве 2527

В Ужгороді відбувся благодійний концерт «Рок за життя».

13_fit_content_width

Про те, який резонанс в місті мало цей захід і як пройшов концерт, розповів на своїй сторінці в Фейсбуці Сергій Денисенко.

– Шість кращих рок-колективів Ужгорода потужно вдарили рок в гостинній халабуді драмтеатру з благородною і благодійною метою. На лікування ужгородського музиканта і художника Василя Кохана зібрали 27 тисяч гривень. Концерт вийшов класний. Боявся, що люди не прийдуть. Вранці в день концерту було продано всього 65 квитків. Але перед початком в касі була черга, і практично весь партер був заповнений.

Боявся, що перерви між групами будуть затягнуті. Але музиканти і звукарі спрацювали дуже оперативно, паузи були короткими, а Ростислав Буланов майстерно їх заповнив. По звуку взагалі все було відмінно, окремий респект Олег Орешников! Ну і звичайно музиканти потішили! Всі такі різні за стилем, але виклалися на всі 100. І особлива уважуха Dmytro Bogush, який все це придумав і організував. Єдине, що мені (і не тільки мені) заважало – це крісла драмтеатру;) Ну не можна таку музику слухати сидячи! Але у нас в місті, на жаль, немає відповідного залу для “стоячих” концертів.

Загалом, все пройшло відмінно, хто прийшов – молодець, хто не прийшов – дивіться фотки, а Вася – видужуй!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах