17960
19:11 23.112017

Тячівська дівочка підкорила Київ, Тернопіль та Львів. ВІДЕО

Цікаве 4524

Валерія Мандзюк – двадцятирічна студентка, яка народилася у невеличкому селі на Тячівщині.

20017406_1281904348599541_8184433140511372230_o

У неї немає батька, однак є семеро братів і сестер та нестандартне почуття гумору, яке вже двічі привело на популярне гумористичне шоу одного з центральних телеканалів. Її безпосередність і неповторна вимова буквально підкорили суддів.

Перший раз, каже дівчина, спинилась з переляку, але вдруге таки пішла ва-банк.

Валерія МАНДЗЮК, stand-up комік

Це була гра на подвійний виграш. До подвійного не дійшло, але майже взяла максимум. Я довго їх не буду витрачати, мені подобається це відчуття багатства. А в реалії, я їх витрачу на подорожі, я більше ніж переконана, що я кудись поїду.

Валерія розповідає: виграшем була здивована і надзвичайно зраділа, а от її мама – не надто.


Валерія МАНДЗЮК, stand-up комік

Я їй подзвонила і кажу: мамо, не хвилюйтеся. І вона вже почала хвилюватися. Кажу: я в Києві. А вона: не бреши, ми щойно говорили і ти була в Мукачеві. Кажу: мам, я була на шоу, я виграла велику суму грошей. А вона мені: молодець, тепер у мене субсидію заберуть. Я думаю, що вона мені до кінця і не повірила, так як фото нема, відео нема, а я часто брешу. І брати-сестри теж не повірили: так-так, угу, виграла, вітаємо, відсвяткуємо.

Дівчина не приховує: таке ставлення до її хобі було завжди, адже писала і пише свої жарти з життя, часто – зі своєї сім’ї. Перший виступ, пригадує Валерія, народився взагалі з образи: тоді її, першокурсницю, не допустили до участі у студентському конкурсі краси.

Валерія МАНДЗЮК, stand-up комік

Я вийшла, почала говорити про те, що мене тривожило, що чому мене не взяли, і як це все несправедливо… Це був фурор. І після того мені наші КВН-щики, люди, які, в цьому розбираються, кажуть мені: «малишка», це був стенд-ап.

Потім була участь у «Відкритому мікрофоні» ужгородського шоу «Stand up». Зараз дівчина є резидентом проекту і стала учасником восьми останніх заходів. А ще «тячівська дівочка», як називає себе сама Валерія, підкорила Київ, Тернопіль і Львів.

Валерія МАНДЗЮК, stand-up комік

Я вигравала відкриті мікрофони. Їздила 5 разів у Тернопіль, 4 з яких я вигравала. Їздила 4 раз у Львів, три з яких я виграла. З четвертого мене вигнали просто вже. От відкритий мікрофон: що це означає? Це повна свобода слова. Ти приходиш, говориш, шо тебе бентежить, своїми словами. Якщо людей то смішить, то ти молодець. У Львові була та сама «двіжуха». Просто в них є рамки. В них не можна вживати жаргонізми, в них щира українська мова. Серйозно? Їм напевно образливо, що їхні жарти, щирі, українські, на їхню публіку не заходять, а тут прихожу я і їх то рве. Ну і мене звідти вигнали і попросили більше не реєструватися. Але в Києві наприклад, де я теж виграла, мене запрошують, люблять.

Каже: були виступи, виступи і ще раз виступи. Десь поміж цим — підробіток тамадою. А потім з’явився блог на Ютубі, який налічує більше десятка відео на теми «з перцем».

Валерія МАНДЗЮК, stand-up комік

Та нема вже блогу, немає про що говорити. Все було добре, а потім щось пішло не так. Всі ідеї – це відеографа. Я писала жарти, він відбирав. Без нього продовжувати я те все не хочу.

Зараз дівчина освоює ще й професію радіоведучої на обласній радіохвилі. Каже: пробувати потрібно все і завжди, а ще – ніколи не розчаровуватись і не здаватись. Адже хто зна, чим би вона займалась зараз, якби кілька років тому таки отримала корону «міс», uzhinform.com.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті пенсіонер планував доправити в Румунію двох «водолазів»
10:05
В Ужгороді нагородили переможців тенісного турніру UTF (Ukrainian Tennis Federation) Cup
09:40
3520 закарпатських водіїв оштрафували за перевищення швидкості
09:36
Гранти для підприємців: успішні історії співпраці з ГО «Неємія»
09:31
Малозабезпечені сім’ї Перечинської громади отримали великодні продуктові набори
08:59
Угорські скаути Закарпаття долучилися до екотолоки у Карпатах
08:54
Судитимуть закарпатця, який під приводом пошуку зниклого військовослужбовця виманив у його дружини 10 500 доларів США
17:06
На Закарпатті прокуратура передала на ЗСУ автомобілі, які керівник ГО ввіз як гуманітарну допомогу та продавав – чоловіка судитимуть
16:34
Графік руху комунальних автобусів в Ужгороді на Великдень
16:12
Переселенка з Донецька зробила майже з нуля художню гімнастику елітним видом спорту Перечина
15:56
Всі новини