ko.net.ua

Зимовий салат

Інгредієнти:

– мускатний гарбуз – 450 г,

– оливкова олія – ​​1 ст. л.,

– сіль, перець – за смаком,

– зерна пшениці – 0,5 скл.,

– вода – 1,5 скл.,

– сіль – 1 ч. л.,

– фісташки – 1/4 скл.,

– сир «Фета» – 1/3 скл.,

– капуста подрібнена – 8 скл.

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 210°С.

Кубики гарбуза посипте сіллю та перцем, збризніть оливковою олією. Викладіть на деко й випікайте 10 хвилин. Перемішайте і випікайте ще 10 хвилин, щоб вони зм’якли та підрум’янилися.

Поки запікається гарбуз, промийте пшеницю в холодній воді й відваріть до готовності з невеликою кількістю солі (45–50 хвилин).

У глибокій мисці змішайте капусту, сир «Фета», фісташки, запечений гарбуз і відварені зерна пшениці.

Заправте вашим улюбленим соусом, і страва готова!

Смачного!