ko.net.ua

«Лінивий» яблучний штрудель

Інгредієнти:

– яблуко – 1 шт.,

– сир 5% – 100 г,

– пшеничні висівки – 20 г,

– кориця мелена – 1 ч. л.,

– лаваш тонкий – 1 пласт,

– яєчний жовток – 1 шт.

Спосіб приготування:

Яблуко почистити, видалити серцевину. Нарізати маленькими кубиками, додати до сиру (чудово підходить зерновий сир). Всипати корицю. Висівки подрібнити блендером і додати до решти інгредієнтів. Ретельно перемішати.

На лист тонкого лаваша викласти начинку й розподілити по всій поверхні, залишивши краї вільними для загортання.

Рулет викласти на лист пергаменту або силіконовий килимок. Змастити жовтком. Помістити в заздалегідь нагріту до 180°С духовку на 20 хвилин, поки підрум’яниться.

Смачного!