– шампіньйони – 250 г,
– картопля – 100 г,
– цибуля ріпчаста – 70 г,
– морква – 70 г,
– зелень – 5 г,
– вершки 33% – 100 г,
– вода – 200 г,
– вино біле сухе – 20 г,
– хліб житній – 600 г,
– часник – 2 г,
– олія – 20 г,
– спеції за смаком.
Спосіб приготування
Цибулю, моркву та гриби обсмажити на олії. Влити вино й випарувати його наполовину.
Потім додати воду та картоплю. Коли страва буде готова, збити блендером, посолити й поперчити.
Вилити вершки і залишити ще на 10 хвилин. З хліба зрізати вершечок, вийняти м’якуш і запекти в духовці до утворення скоринки. Залити крем-суп у попередньо натертий часником хліб.