17011
10:00 15.102017

Гороскоп на 16 - 22 жовтня 2017

Цікаве 2265

35main1ОВЕН

З’явиться шанс просування кар’єрними сходами, головне – не упустити його. Намагайтеся виявляти свої найкращі якості. Не спізнюйтеся та не відкладайте важливі справи на потім – зараз час рішучих дій. У вихідні можлива підвищена вразливість і чутливість, тож спілкуйтеся тільки з близькими людьми.

ТЕЛЕЦЬ

Бажано зайнятись особистими справами, а ділові питання вирішаться без вас. З’явиться жага діяльності, але не варто хапатися за все разом. Щастя не за горами, потрібно просто в нього повірити. У вихідні не забувайте, що бажання близьких так само важливі, як і ваші власні, інакше може вибухнути скандал.

БЛИЗНЮКИ

Скромність прикрашатиме вас та захищатиме від непорозумінь і конфліктних ситуацій. Не варто занадто голосно вимагати до себе уваги. У вихідні необхідно сховати свої вразливі місця подалі від поглядів тих, хто поряд. Це потрібно для вирішення важливих питань та запобігання помилкам.

РАК

Обравши правильну стратегію та доклавши зусиль, обов’язково досягнете успіху. Але не потрібно задирати носа й почивати на лаврах. Працювати доведеться ще більше. Не звертайте увагу на шепіт за спиною та заздрісні подихи. У вихідні можете опинитися в центрі подій і виявити в нелегких обставинах сміливість та активність.

ЛЕВ

Цього тижня вас можуть порадувати цікаві новини. Будете спілкуватися з тими, хто поряд, набагато більше, ніж зазвичай. Треба продемонструвати впевненість у собі, тож добре підготуйтеся. На вихідних настає сприятливий час для відпочинку. Краще провести його в колі родини.

ДІВА

Розгадаєте чимало загадок і будете здатні викрити будь-який обман. Однак краще для вас тримати язик за зубами. Не приймайте необдуманих та швидких рішень, обмірковуйте свої вчинки кілька разів. У вихідні бажано не метушитися дарма й не давати нездійснених обіцянок.

ТЕРЕЗИ

Терпіння та спокій допоможуть вам уникнути непотрібних стресів і зберегти необхідні сили для активності на особистому фронті. Зараз для вас особливо важливий період. Діти вимагатимуть уваги й турботи. Властивий вам скепсис відіграє позитивну роль. Правильно робите, що не вірите нічиїм обіцянкам.

СКОРПІОН

Вам більш ніж коли-небудь важливо бути самим собою. Не слід залежати від чужої думки, необхідно відстояти свою правду, тоді вчорашні опоненти стануть союзниками. У вихідні здійсниться багато ваших задумів, тому зосередьте увагу на мріях про важливе та потрібне.

СТРІЛЕЦЬ

Варто звернути особливу увагу на питання вашого кар’єрного зростання, тому що можливі досить привабливі пропозиції. Щоб досягти успіху, продумайте власний імідж, не говоріть, не подумавши та не прорахувавши наслідків своєї відвертості. У вихідні рекомендується зустрітися з друзями.

КОЗЕРІГ

Ви спокійні та доброзичливі, тож цілком можете завоювати прихильність нових друзів. Будете легкі на підйом, але краще більшу частину часу присвятити завершенню невідкладних справ. У вихідні подумайте, що б ви хотіли змінити, адже в найближчому майбутньому у вас з’явиться така можливість.

ВОДОЛІЙ

Будете схильні до самокопання та критицизму. З приводу питань, які вас мучать, порадьтеся з друзями. Варто знизити напружений темп роботи – це дозволить згадати про дім та свої особисті справи. Умійте поставити крапку в справах. У вихідні потрібно активно та повноцінно відпочити, щоб відновити витрачені сили.

РИБИ

Можете вразити всіх, хто поряд, своїми здібностями. Вам знадобиться вміння слухати та чути. Є передумови для того, щоб вдало поміняти вид діяльності. На вас чекає нова робота, цікаві знайомства та подорожі. У вихідні важливу роль у вашому житті можуть відіграти родичі, які допоможуть вирішити багато проблем.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах