16893
10:00 8.102017

Гороскоп на 9 - 15 жовтня 2017

Цікаве 1762

41_mainОВЕН

Можуть виникнути соціальні проблеми. За допомогою краще звернутися до друзів або близьких родичів. Не бійтеся виявляти активність у боротьбі за свої права, дійте рішуче, адже зараз ваші вчинки повністю відповідають вашим бажанням. Від родичів можна чекати сюрпризів, здебільшого приємних і корисних.

ТЕЛЕЦЬ

З великими досягненнями в професійній сфері доведеться трохи почекати. Треба зайнятися справами близьких родичів. Не поспішайте від них ховатися або голосно протестувати, це заняття принесе вам певну вигоду. У вихідні потрібно взяти на себе всю відповідальність у спільних справах і планах вашої родини.

БЛИЗНЮКИ

Ваша манера ставити людей перед фактами, залишає їм не так уже й багато простору для вияву ініціативи. Не варто йти на поводі в самовпевненості та егоїзму, якщо хочете уникнути зайвих неприємностей. У вихідні потрібно приділити рідним більше часу, а також зайнятися побутовими справами.

РАК

Тиждень буде сповнений сюрпризів і приємних несподіванок. Вам можуть запропонувати навчання в новій професійній сфері, краще не відкидати цей шанс, а мобілізувати всі сили, тоді успіх вам забезпечений. Намагайтеся трохи стримати свої амбіції, інтуїція підкаже вам правильний вихід із ситуації, що склалася.

ЛЕВ

Вам необхідно зібратися з силами й одним ривком упоратися з проблемами, що нагромадилися. Спроби налагодити стосунки з колегами увінчаються успіхом і допоможуть запобігти затяжному конфлікту. Вам випаде прекрасна нагода захопити близьких своїми ідеями та знайти підтримку.

ДІВА

Певний ореол таємничості й загадковості вам не зашкодить, а тільки посприяє зацікавленості в спілкуванні з вами. Використання нових ідей і технологій у роботі дозволить домогтися значних результатів. Конфліктну ситуацію бажано вчасно обійти, довіртеся своїй інтуїції. Згадайте про масу домашніх справ та проблем.

ТЕРЕЗИ

Гарний тиждень для тих, хто звик сумлінно працювати. Не варто давати обіцянок, їх буде важко виконати. Виявляйте обережність у транспорті, адже підвищується ризик кишенькових крадіжок. Можливе знайомство з людьми, які зацікавляться вашими проблемами. У вихідні бажано зайнятися фізичними вправами.

СКОРПІОН

Вам не варто робити героїчних вчинків. Ніхто цього не оцінить. Краще постарайтеся впоратися з дрібними проблемами, що нагромадилися. Вас очікує потік зустрічей, дзвінків та паперової роботи, імовірні й додаткові турботи. У вихідні побоюйтеся плутанини в майнових справах. Більше часу приділіть дітям.

СТРІЛЕЦЬ

Навчання чогось нового принесе впевненість у власних силах. Найкраще заручитися допомогою друзів і заступників. Постарайтеся не витрачати дарма сили, зв’язки та гроші. Імовірні поїздки за кордон. У вихідні бажано сходити на розслаблювальні процедури – у баню, сауну, на масаж.

КОЗЕРІГ

Може виникнути тільки одна проблема – як усе встигнути й нікуди не запізнитися, але впоратися з нею вам буде до снаги. Бажано стримати свої амбіції й почекати з виявом ініціативи, зараз для цього не кращий час. Вам складно даватиметься дипломатичність у деяких ситуаціях.

ВОДОЛІЙ

Для вас відкриються нові можливості, розширяться обрії, відбудеться зростання в професійній сфері. Прийняття важливого рішення відкладіть на наступний тиждень. Тримайте свої емоції під контролем, особливо не давайте волю гніву, він може призвести лише до погіршення ситуації.

РИБИ

Ваше становище значно покращиться, з’явиться шанс відновити колишні позиції та плідно попрацювати. Причиною конфлікту з колегами можуть стати деякі категоричні висловлювання. У вихідні не перестарайтеся із самопожертвою та бажанням усім догодити, рідні цього не оцінять.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті розпочався сезон шашликів. У скільки обходиться відпочинок на природі
17:32
Міноборони запустило е-чергу в ТЦК
16:55
В Ужгороді оштрафували 818 водіїв за порушення правил паркування
16:43
На Закарпатті продовжується розбудова й модернізація об'єктів медичної інфраструктури
15:59
У Закарпатському угорському інституті організували науково-дискусійний захід
14:40
Ансамбль «Угорські мелодії» презентує концерт «Чардаші, пісні та танці» 19 травня в обласній філармонії
12:58
В Ужгороді змагалися дзюдоїсти в залік VІ Літньої гімназіади України
12:01
Завдяки прокуратурі перша на Закарпатті печерна стоянка людей кам'яного віку перебуватиме під охороною
11:18
«Вишиваємо перемогу»: в обласній бібліотеці розпочали вишивати мапу України
10:06
Новий дім для Луганського обласного будинку дитини облаштували на Мукачівщині
09:45
Всі новини