16596
10:00 1.102017

Гороскоп на 2 - 8 жовтня 2017

Цікаве 1767

14_main_new.1500657498ОВЕН

Завдяки своїй працездатності можете досягти небувалих висот у більшості власних проектів. Самостійність і рішучість дозволять вам устигнути завершити багато намічених справ. Вихідні – сприятливий період для домашніх турбот, у тому числі й досить серйозних.

ТЕЛЕЦЬ

Імовірний успіх у професійних починаннях. Не кваптеся приймати рішення, почекайте новин, вони внесуть цікаві корективи до ваших намірів. Не забувайте про друзів, вони можуть виявитися досить корисними там, де ви зовсім не очікували допомоги. Вихідні бажано присвятити домашнім справам.

БЛИЗНЮКИ

Потреба самоутвердитися вимагатиме значних зусиль. Бажано не виявляти надто бурхливі почуття, оскільки це може не сподобатися деяким вашим колегам. Є шанс багато чого встигнути, використайте його по максимуму. У вихідні не зловживайте добрими стосунками близьких.

РАК

Опинитеся в центрі подій. Ситуація обіцяє бути надзвичайно сприятливою, що відобразиться на зростанні вашого матеріального добробуту. Вразливою в цей час може стати сфера стосунків з родичами. Ретельно перевіряйте будь-яку інформацію, щоб не зробити хибних висновків.

ЛЕВ

Необхідно зосередитися на службових справах. Скромність – найкраща лінія вашої поведінки. Крім того, будьте стримані. Краще не приймати швидких рішень, бажано ретельно все продумати. Не слід вести переговори й укладати важливі угоди. У вихідні вас можуть відвідати гості здалеку.

ДІВА

Ваша удача вже ходить поруч. Треба тільки виявити свої найкращі якості та на якийсь час забути про лінь. На роботі відбудуться сприятливі зміни, з’явиться можливість кар’єрного зростання. У вихідні варто спрямувати свої сили на наведення порядку в сімейних стосунках.

ТЕРЕЗИ

Можуть здійснитися всі ваші задуми. Усупереч внутрішнім бажанням слід зосередитися на роботі. Зайва неуважність може сильно зашкодити. Успіх залежатиме від швидкості вашої реакції та комунікабельності. Можливо, з’явиться нове неофіційне джерело доходів. У вихідні не відмовляйтеся від запрошень друзів.

СКОРПІОН

Зірки радять вам обачно приймати рішень. Цього тижня зумієте багато чого домогтися. Сприятливий період для отримання та засвоєння нової інформації. У вихідні не варто вносити в атмосферу хаос і суєту, намагайтеся зберігати рівновагу та не виявляти невдоволення.

СТРІЛЕЦЬ

Найсильнішою вашою рисою виявиться інтуїція. Не будьте занадто принциповими, щоб нікому не зіпсувати настрій. На вас спробують натиснути – устояти буде непросто, але варто постаратися. У вихідні приділіть більше уваги сім’ї, особливо дітям.

КОЗЕРІГ

Можете отримати цікаву ділову пропозицію. На роботі порадує успіх, якого ви зовсім не очікували. Вирішиться чимало проблем. Імовірно, відкриється джерело додаткового заробітку. У вихідні в спілкуванні з близькими будьте максимально тактовні, адже сімейні конфлікти абсолютно зайві.

ВОДОЛІЙ

Перед вами відкриються нові перспективи та нові спокуси. Не варто звалювати на свої плечі більше, ніж ви здатні зробити. Будьте обережнішими зі словами, обмірковуйте їх, перш ніж вимовити вголос. У вихідні прагніть до гармонії та рівноваги, не забувайте про власний комфорт.

РИБИ

Ваші задуми можуть реалізуватися, наче за помахом чарівної палички, про такі результати ви і мріяти не могли. Висока ймовірність того, що вас помітять та гідно оцінять. Вихідні присвятіть спілкуванню й відпочинку з рідними.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах