ko.net.ua

Вакарчук читатиме лекції в найпрестижнішому виші світу

Гурт «Океан Ельзи» взяв творчу паузу, яка завершиться 24 серпня 2018 року. За словами фронтмена колективу Святослава Вакарчука, він має намір зосередитися на своєму внутрішньому світі й тому, яким чином може допомогти Україні найближчим часом.

Крім цього, скориставшись творчою паузою, музикант поїде до одного з найпрестижніших світових вишів, де одночасно і навчатиметься, і викладатиме.

Вакарчука запросили до Стенфордського університету. Про це повідомляється на офіційному сайті закладу: «Стенфордський центр демократії, розвитку та верховенства права (CDDRL) радий вітати Святослава Вакарчука як запрошеного викладача на осінній семестр». У рамках програми «Розвиток українських лідерів» співак відвідуватиме курси та навчатиметься разом із провідними інтелектуалами й науковцями університетського центру, а паралельно виступить із серією відкритих лекцій про Україну. Сам Вакарчук також написав про свої плани у «Tвітері»: «Велика честь для мене провести осінній семестр у Стенфорді. Стану студентом і викладачем одночасно. Дякую!»