16357
13:43 22.092017

Зірку американських блокбастерів звинувачують у смерті двох людей

Цікаве 2415

Тома Круза і режисера Дага Лиману визнали «частково винними» в авіакатастрофі 2015 року. Трагедія сталася в Колумбії на зйомках фільму «Зроблено в Америці». Сім’ї загиблих пілотів Алана Пурвіна і Капа Берла подали відповідний позов до суду.

1

Зйомки стрічки проходили в горах Колумбії. За словами родичів загиблих, актор та режисер фільму змушували пілотів працювати понаднормово і виконувати надзвичайно небезпечні, ризиковані трюки, при цьому ігноруючи техніку безпеки заради красивого кадру. Крім того Круз наполягав на тому, щоб зйомки проходили саме в Колумбії, де умови для таких трюків занадто небезпечні.

Як відомо, аварія сталася в результаті зіткнення літака з горою. Пілоти загинули на місці події. Подейкують, що Алан Пурвін незадовго до своєї смерті скаржився виконавчому продюсеру на небезпеку проекту.

Всім давно відомо, що Том Круз славиться своєю любов’ю до небезпечних трюків. Він сам регулярно їх виконує, не користуючись для цього послугами каскадерів. Нещодавно він і сам постраждав, врізавшись на зйомках в стіну і зламавши кістку гомілки.

Крім того, сім’ї загиблих заявили, що продюсерські компанії Imagine Entertainment, Vendian Entertainment і Cross Creek Pictures ігнорували заходи безпеки, щоб заощадити час і гроші.

Том Круз ніяк не коментує ситуацію, що склалася.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах