16274
10:00 24.092017

Гороскоп на 25 вересня - 1 жовтня 2017

Цікаве 1596

coi-boi-vui-3ОВЕН

Стосунки на роботі можуть ускладнитися. Доведеться шукати компроміс між сімейними та службовими обов’язками. Зможете владнати проблеми з родичами, якщо такі є. Перед вами можуть відкритися нові цікаві перспективи. Вихідні проведіть у комфортній домашній обстановці.

ТЕЛЕЦЬ

Активність і заповзятливість принесуть удачу. Намагайтеся спокійно ставитися до змін, що відбувають в особистому житті. Бажано не провокувати колег і не створювати конфліктних ситуацій. У вихідні не сваріться з дітьми.

БЛИЗНЮКИ

Не варто глибоко поринати навіть у власні проблеми, не говорячи вже про чужі – ними й зовсім краще не займатися. Не дозволяйте близьким втручатись у ваші справи. У вихідні краще не набридати родичам з надмірною економією.

РАК

Займіться духовним розвитком і самоосвітою. Успішним буде обговорення ваших ідей з начальством. Вас можуть зацікавити привабливі пропозиції. У вихідні виявите красномовність і дотепність, будете легко й дохідливо висловлювати думки, тому скорите всіх своїм ораторським талантом.

ЛЕВ

Очікується неприємна розмова з начальством, але якщо ви докладете трохи зусиль, то зможете блиснути своїми найкращими якостями. Головне – чітко визначити план дій і намагатися втілити його в життя відразу ж і повною мірою.

ДІВА

Доведеться викликати на допомогу всю свою інтуїцію і мудрість. Якщо знайдете однодумців, то отримаєте можливість здійснити давні плани. Намагайтеся зрівноважувати робочі години і час, присвячений сімейним турботам. У вихідні добре відпочиньте й не відмовляйтеся від запрошень друзів.

ТЕРЕЗИ

Не дозволяйте нікому зловживати вашою сумлінністю. З’явиться шанс виявити свої здібності в роботі. Вам треба остерігатись імпульсивності в справах і потурання власним слабостям. Виявите мудрість і співчуття до близьких. У вихідні ймовірні проблеми з дітьми.

СКОРПІОН

Необхідно сконцентрувати зусилля на досягненні поставлених цілей. Не бійтеся труднощів і перешкод, вам обов’язково треба їх перебороти. Будьте терплячими до близьких людей, стримуйте бурхливі емоції. У вихідні постарайтеся відпочити й відновити витрачені сили.

СТРІЛЕЦЬ

Можливі серйозні перевантаження на роботі. Краще не робити ризикованих дій, адже для реалізації честолюбних кар’єрних задумів необхідно мати спокійний тил. У вирішенні сімейних проблем виявіть терпіння й витримку, тоді ситуація стабілізується. Вихідні присвятіть родині.

КОЗЕРІГ

Не варто піддаватися песимістичним настроям, женіть від себе сумні думки. Не дозволяйте проблемам позначатися на ваших стосунках з навколишніми, вони не повинні від цього страждати. Назріває серйозний момент для рішучого прориву. У вихідні виявляйте активність і не приховуйте своїх емоцій.

ВОДОЛІЙ

Гарний час для просування вгору кар’єрними сходами. Будьте акуратні та терплячі в усіх справах, і ви досягнете бажаної мети. Наприкінці тижня краще з усією рішучістю позбутися зайвого мотлоху, як матеріального, так і морального.

РИБИ

Інтуїція принесе удачу. Приваблива пропозиція надійде від вашого старого знайомого. Не бійтеся взяти на себе відповідальність, і ви обов’язково виграєте. Настає сприятливий період для серйозного життєвого вибору. Можете довідатися багато нового про близьке коло спілкування.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Зеленський звільнив Гузинця з посади голови Ужгородської РДА
08:12
В Ужгороді змагалися на чемпіонаті Закарпаття з танцювального спорту
17:03
«Екологічна освіта дітей засобами театрального мистецтва та ігрових практик»: навчально-методичний посібник
16:36
У Хустській ТГ проходить Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура)
16:15
У Коритнянському ліцеї відкрили благодійну виставку-продаж трьох місцевих художників
15:52
У Мукачеві за 4 місяці зафіксовано майже 4500 порушень правил паркування
15:38
Рідним загиблого на Донеччині прикордонника із Закарпаття вручили державну нагороду
15:21
На Тячівщині затримали наркоторговця: за місцем проживання фігуранта проведено обшук
15:08
238 осіб з інвалідністю скористалися послугами Закарпатської служби зайнятості з початку року
14:56
В Ужгородському ТСЦ МВС призначили нового керівника
14:44
Всі новини