ko.net.ua

Осінній салат з куркою та грибами

Інгредієнти:

– відварена куряча грудка (або яловичина, телятина) – 300 г,

– гриби мариновані (або відварені) – 300 г,

– варені яйця – 4 шт.,

– варена картопля – 2 шт.,

– зелений горошок – 1 банка,

– морква – 2 шт.,

– цибуля – 1–2 шт.,

– зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля),

– олія,

– сіль, перець чорний мелений – за смаком.

Спосіб приготування:

Нарізаємо цибулю. Моркву натираємо на крупній тертці. На олії обсмажуємо цибулю до м’якості, потім додаємо моркву. Тушкуємо до готовності.

Відварену картоплю та м’ясо, гриби (відварені або мариновані, на ваш розсуд), яйця нарізаємо кубиками і змішуємо в загальній мисці. Сюди ж додаємо смажені цибулю з морквою, зелений горошок і багато зелені: кріп, петрушку та зелену цибулю.

Заправляємо салат чорним меленим перцем, сіллю та олією, перемішуємо.