15565
10:00 13.082017

Гороскоп на 14 - 20 серпня 2017

Цікаве 1436

315463_1

ОВЕН

Початок тижня складеться сприятливо для спілкування з родичами на різноманітні теми. Можливо, стосунки з начальством стануть більш напруженими через те, що ви не встигнете зробити щось у строк. Організованість і самодисципліна допоможуть вам навести порядок у справах.

ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня рекомендується зайнятися врегулюванням питань, пов’язаних з діловими паперами. Ви не зіштовхнетеся з бюрократичними перешкодами і не втратите дарма час. Вихідні присвятіть відпочинку з родиною.

БЛИЗНЮКИ

Отримаєте корисну інформацію, яка допоможе при здійсненні покупок і в пошуку способів збільшити свої доходи. Це вдалий час для вирішення матеріальних питань. Намагайтеся берегти свої сили на роботі, інакше не уникнете проблем зі здоров’ям.

РАК

Вирішення всіляких завдань і головоломок допоможе вам розвинути свій інтелект. Не виключено, що саме зараз ви познайомитесь із впливовими людьми й заінтригуєте їх своєю дотепністю. У вихідні відпочиньте за містом: наприклад, поїдьте на пікнік з друзями, знайомими або родичами.

ЛЕВ

Можуть посилитися ваші амбіції. З’явиться прагнення виділитися, зробити щось по-своєму, всупереч сформованим обставинам. Намагайтеся враховувати думку тих, хто поряд, інакше виникнуть серйозні конфлікти. У вихідні зможете домогтися всього, що хотіли, не докладаючи великих зусиль.

ДІВА

Можливо, вирішите прояснити для себе деякі питання. Завдяки своїй проникливості, швидше за все, дізнаєтеся потрібну інформацію. До вас у гості може приїхати далекий родич, розмови з яким будуть цікавими та пізнавальними. У вихідні варто приділити пильну увагу своєму здоров’ю.

ТЕРЕЗИ

У цей період задоволення принесуть матеріальні цінності. Можливо, вам удасться збільшити рівень своїх доходів або отримати велику премію. У будь-якому разі грошей вистачатиме. Варто приділити увагу своїй репутації. Намагайтеся не брати участі в незаконній діяльності.

СКОРПІОН

На вас чекає багато дружнього спілкування. Можливо, познайомитеся з цікавими людьми, які стануть вашими однодумцями. Перш ніж починати важливі справи, обов’язково порадьтеся зі знаючими людьми. У вихідні пора зайнятися спортом.

СТРІЛЕЦЬ

Холодний розум і чіткі цілі – от що буде характерним для вас. Зможете успішно адаптуватися до зовнішніх обставин та отримати бажане. Але для цього слід виявити гнучкість і хороше психологічне чуття. У вихідні не виключені конфлікти в родині, з батьками чи іншими родичами.

КОЗЕРІГ

Можуть виникнути проблеми при оформленні документів. Це не найкращий час для далеких поїздок. Ваше самопочуття, швидше за все, вимагатиме особливої уваги. У вихідні треба добре відпочити та привести в порядок свої думки.

ВОДОЛІЙ

Найбільш бажаним може стати відпочинок у колі друзів та однодумців. Швидше за все, посилиться ваша потреба в спілкуванні з людьми, які дотримуються схожих на ваші поглядів на життя. Зростає ймовірність отримання дрібних травм.

РИБИ

З тими, хто поряд, можуть відбуватися різні неприємні події. Однак особисто вас стресові ситуації обходитимуть стороною. Ваш банківський рахунок, імовірно, поповниться великою сумою. У вихідні намагайтеся не робити того, що може збільшити ризик фінансових втрат.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах