15453
10:35 4.082017

Детективи НАБУ затримали коханого найсексуальнішої зірки України

Цікаве 1997

У середу, 2 серпня, детективи НАБУ разом зі спеціальною антикорупційною прокуратурою затримали підприємця Артема Кіма, якого українська співачка і зірка Playboy Даша Астаф’єва представила як свого коханого.

2

Артем – син колишнього гендиректора НАЕК «Енергоатом» і Південно-Української АЕС. Його підозрюють в розкраданні 27 млн. ​​грн.«Енергоатому».

– За версією слідства, затриманий, використовуючи родинні зв’язки з колишнім генеральним директором Південно-Української АЕС (входить до складу ДП НАЕК Енергоатом), упродовж 2012-2014 років сприяв перемозі двох комерційних структур у торгах із закупівлі електрощитового обладнання, які проводила атомна електростанція. Обладнання поставляли за завищеними цінами, внаслідок чого інтересам держави завдано збитків у розмірі 27 млн ​​грн., – пояснили в НАБУ.

Злочин кваліфікували за статею привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службового становища кримінального кодексу України.

Також відомо, що підприємцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років з конфіскацією майна і позбавленням права займати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

У соцмережі на особистій сторінці Артема Кіма інформації вкрай мало – зазначено лише, що у нього є медична та економічна освіта. За деякими даними, Артем працює режисером на ТБ (співпрацював з «Новим» та «СТБ»). Вперше з Дашею Артем засвітився у 2016 році на дні народження у співачки Слави Камінської «Не ангели».

Сама Астаф’єва інформацію ніяк не коментує.

 Підготувала Анна Пащук

3 1 4 4

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах