15430
15:14 2.082017

Український режисер зніматиме фільм для Голівуду

Цікаве 1708

Український режисер Любомир Левицький, який зняв фільми «Штольня», «Тіні незабутих предків», працюватиме над голлівудською стрічкою.

1

Як повідомляє прес-служба Левицького, його затвердили режисером американського молодіжного трилера під назвою Black Friday.

Продюсуванням стрічки Black Friday, режисером якої виступить Любомир Левицький, займатиметься американська студія. Зйомки почнуться цього року в США. У фільмі зіграють молоді американські зірки жанру горрор. Ні імена акторів, ні назва студії поки не називаються.

«Моя найбільша мрія – це побудувати міст між США та Україною у виробництві популярного кіно. Я радий, що в Україні вже є розумні стратегічні продюсери, з якими можна мати справу і доводити її до кінця. Зараз я працюю над масштабним містичним трилером «Егрегор». Продюсує картину відомий український кінопродюсер Сергій Ларенюк, кінокомпанія Solar Media. Ми розмовляли з Сергієм про його участь в американському проекті Black Friday, але його зараз більше цікавить розвиток на Європейському ринку великих проектів та виробництво українських комедій для національного ринку», – сказав Любомир Левицький.

Наразі Левицький розмірковує над скороченням свого імені Lubomir англійською мовою і навіть звернувся по допомогу до своїх підписників у Facebook.

Підготувала Анна Пащук

2

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах