Торт сметанник з фруктами і ягодами
Легкий і ніжний сметанний торт з насиченим фруктово-ягідним ароматом виглядає апетитно і яскраво. Приготування не займе багато часу, інгредієнти досить прості, а результат порадує свіжим фантастичним смаком. Такий тортик обов’язково стане одним з ваших улюблених десертів.
Проявіть фантазію: додайте ягоди і фрукти на свій смак. Використовуйте заморожену фруктову суміш до настання сезону, а влітку робіть сметанник з полуницею, смородиною, виноградом, абрикосами і іншими свіжими плодами.
Інгредієнти:
– сметана – 500 г,
– цукор – 1 склянка,
– желатин – 3 ст. л.,
– бісквіт – 300 г,
– ягоди – 400 г,
– вода – 500 мл.
Спосіб приготування:
Желатин залийте холодною кип’яченою водою і залиште на 20-30 хвилин для набухання. З допомогою міксера збийте сметану з цукром. Поступово вливайте підігрітий желатин. Візьміть глибоку форму або миску, застеліть харчовою плівкою. На дно викладіть частину фруктів і ягід, потім подрібнений бісквіт, повторіть.
Добавте в миску желатиново-сметанний крем, відправте торт в холодильник на 2-3 години до застигання. Застиглий торт переверніть і викладіть на блюдо. Готово!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися