ko.net.ua

Домашній крекер з насінням льону

Інгредієнти:

борошно пшеничне – 125 г;

розпушувач – 0,5 ч. л.;

цукор – 0,5 ч. л.;

сіль морська – 1 ч. л.;

насіння льону – 2 ст. л.;

молоко – близько 100 мл;

оливкова олія – ​​3 ст. л.

Спосіб приготування:

З’єднати сухі інгредієнти печива – борошно, розпушувач, сіль, цукор, і насіння льону.

Додати оливкову олію

Поступово додаючи молоко (його може знадобитися більше або менше), замісити еластичне липким тісто для наших домашніх крекерів. Загорнути тісто в плівку і прибрати в холодильник на 20-30 хвилин.

Розділити тісто на 2 частини, розкачати завтовшки 2-3 мм і вирізати печиво довільної форми.

Деко застелити папером для випічки, трохи скропити рослинним маслом, викласти на папір печиво.

Випікати крекери в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.

Смачного! Радуйте своїх близьких!