15267
10:00 30.072017

Гороскоп на 31 липня - 6 серпня 2017

Цікаве 1626

108082.gifОВЕН

Не варто будувати надмірно грандіозних планів, для вас буде набагато краще поки трохи відпочити й зібратися з силами. Ваша енергія та натиск гарантують успіх у багатьох справах. Вихідні краще присвятити пасивному відпочинку.

ТЕЛЕЦЬ

Успішно пройдуть ділові переговори, які дозволять вам стабілізувати рівень свого благополуччя. На роботі краще не виявляти зайвої активності та ініціативи, бо це може викликати тільки заздрість і пересуди. У вихідні вам навряд чи вдасться довго всидіти на одному місці: захочеться отримати все й одразу.

БЛИЗНЮКИ

У вас накопичилося вже стільки важливих справ і невирішених проблем, що пора б зайнятися їх вирішенням. Але не намагайтеся зробити все відразу, почніть з найголовнішого. У вихідні вашим основним завданням буде опинитися в потрібний час у потрібному місці.

РАК

Не дозволяйте спокусі збивати вас зі шляху істинного, пам’ятайте, що від добра добра не шукають. Ви можете стати об’єктом службової інтриги. У вихідні дітям знадобляться ваша підтримка й турбота.

ЛЕВ

Гарний час для зміни роботи. Намагайтеся завершувати розпочаті справи, це дозволить вам уникнути непорозумінь і неприємностей. Можлива конфліктна ситуація з грошима. Приділіть більше уваги відпочинку, частіше бувайте за містом. Природа сприятливо вплине на ваш настрій.

ДІВА

Присутній ризик надлишкової інтелектуальної активності. Стримаєте політ своєї фантазії. Можуть виникнути проблеми з пунктуальністю. У спілкуванні з ріднею необхідно набратися терпіння й постаратися уникнути конфліктів.

ТЕРЕЗИ

Сміливо втілюйте свої задуми в життя. Але не надто поспішайте із серйозними висновками. Постарайтесь об’єктивно сприйняти конструктивну критику на роботі й виправити свої помилки. У вихідні інтуїція і природне благородство допоможуть вам уникнути серйозних промахів.

СКОРПІОН

Імовірна досить різка зміна діяльності. Прийміть допомогу колег, вона виявиться доречною. Відчуєте раптову зміну ритму: замість напруги прийде легкість, і відкриється друге дихання. У вихідні можуть розкритися цікаві таємниці вашого давнього минулого.

СТРІЛЕЦЬ

Необачні вчинки можуть мати небажані наслідки, тому будьте уважні та обережні як на роботі, так і вдома. Не втрачайте самовладання, і ви зумієте в усьому розібратися. Швидке прийняття рішень несподівано принесе позитивні результати. У вихідні близькі люди, імовірно, вимагатимуть пильної уваги.

КОЗЕРІГ

Будете спілкуватися з малознайомими людьми більше, ніж зазвичай. Близькі допоможуть вам побачити сприятливі можливості. Виявляйте скромність, це дозволить уникнути промахів та недоліків у роботі. У вихідні будьте готові до певних компромісів, тоді ви зможете прорватися вперед.

ВОДОЛІЙ

Усі досягнення мають свою цінність, але незабаром їх доведеться закріплювати і навіть відстоювати. Варто порадіти тому, що нічого раптового й непередбачуваного не відбувається. У вихідні до вас можуть приїхати далекі родичі.

РИБИ

Замисливши що-небудь серйозне, не поспішайте щедро рекламувати це перед усіма. Зачекайте, поки ваш задум набуде реальних рис, і тоді успіх вам забезпечений. Намагайтеся не вередувати й не вступати в сварки з тими, хто поряд.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті розпочався сезон шашликів. У скільки обходиться відпочинок на природі
17:32
Міноборони запустило е-чергу в ТЦК
16:55
В Ужгороді оштрафували 818 водіїв за порушення правил паркування
16:43
На Закарпатті продовжується розбудова й модернізація об'єктів медичної інфраструктури
15:59
У Закарпатському угорському інституті організували науково-дискусійний захід
14:40
Ансамбль «Угорські мелодії» презентує концерт «Чардаші, пісні та танці» 19 травня в обласній філармонії
12:58
В Ужгороді змагалися дзюдоїсти в залік VІ Літньої гімназіади України
12:01
Завдяки прокуратурі перша на Закарпатті печерна стоянка людей кам'яного віку перебуватиме під охороною
11:18
«Вишиваємо перемогу»: в обласній бібліотеці розпочали вишивати мапу України
10:06
Новий дім для Луганського обласного будинку дитини облаштували на Мукачівщині
09:45
Всі новини