15223
14:03 24.072017

Голлівудська зірка вперше прокоментувала вбивство свого батька

Цікаве 4320

Американська актриса Шарліз Терон відома завдяки своїм ролям у голлівудських блокбастерах. Але, схоже, що життя самої зірки стане основою сценарію для голлівудського блокбастеру. У 2011 році світові ЗМІ довідалися про вбивство її батька.

4

Жахіття сталося, коли Шарліз було 15 років і її сім’я мешкала в Південній Африці. Одного злощасного вечора п’яний батько актриси, Чарльз, укотре прийшов додому напідпитку й погрожував застрелити дружину та доньку. Тож матері Шарліз, Герді, не залишалося нічого іншого, як першою вистрелити в чоловіка, щоб захистити себе й доньку. Дії жінки були визнані виправданими. А сама Терон нині згадує, як казала всім, що її батько загинув у ДТП.

Зірка 26 років не говорила про цю трагедію публічно. І ось 41-річна Терон уперше наважилася згадати про смерть батька під час шоу Говарда Стерна.

«Я просто зробила вигляд, що нічого цього не сталося, нікому не розповідала про це. Кожного разу, коли хтось запитував у мене, казала, що мій тато помер в автокатастрофі. Хто хотів би розповідати цю історію? Ніхто», – зазначила акторка. Крім того, вона боялася, що люди, довідавшись правду, жалітимуть її. «Я не хотіла почуватися жертвою. Я багато років боролася з цим, поки не почала терапію», – додала зірка.

Шарліз звернулася до психотерапевта, лише коли їй було близько 30-ти. За допомогою спеціаліста вона змирилися зі смертю батька, але не з його алкоголізмом, який залишив найбільший відбиток у душі актриси. Як вважає Шарліз, на її доросле життя мало великий вплив те, що батько був алкоголіком і кожен день її дитинства залежав від того, нап’ється він чи ні.

Зірка також зазначила, що дуже вдячна мамі за ту підтримку, яку вона надавала їй протягом усього життя.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах