ko.net.ua

Шерон Стоун відповіла на образливий лист Мадонни

Голлівудська зірка Шерон Стоун відреагувала на опублікований архівний лист Мадонни, в якому та назвала її, а також Вітні Х’юстон посередностями. Співачка писала, що її дратує успіх Х’юстон і Стоун: «Це не тому, що я хочу стати цими жінками (та я краще помру, ніж стану такою ж посередньою), а тому, що їх вважають прикладами для наслідування. Для мене це так принизливо».

«Дорога Мадонно, по-перше, я вважаю абсурдом публікацію твоїх особистих листів. Але якщо вже так вийшло, то теж опублікую свій. Знай, що я твій друг. Чесно, в якісь моменти я хотіла стати рок-зіркою, але відчула свою посередність, про яку ти й написала. І я знаю, що тільки ті, хто залишається на хвилі так довго, перемагаючи власну посередність, роблять це за допомогою своєї сильної сторони і стають тими, ким ми обидві стали. Я люблю й обожнюю тебе і не стану з тобою сваритися», – написала актриса.

Що ж, достойна відповідь «подрузі». Шерон офіційно вважається найрозумнішою актрисою Голлівуду. IQ (кількісна оцінка рівня інтелекту людини) актриси становить рекордні 154 бали. До слова, такого результату немає ні в кого з її колег по цеху. Крім того, Стоун була номінована на «Оскар», а також отримала престижну нагороду «Золота пальмова гілка». У той час, як Мадонна п’ять разів була «удостоєна» нагороди «Золота малина» за найгіршу жіночу роль.