14715
13:26 4.072017

Зникла безвісти донька відомого американського кіноактора

Цікаве 2116

Донал Лог повідомив, що його 16-річну дитину розшукують вже тиждень.

2

Зірка серіалу «Готем», американський актор Донал Лог повідомив через соціальну мережу погану новину. Зникла його 16-річна донька Джейд.

Дівчина вже тиждень, як вважається зниклою безвісти. Минулого понеділка Джейд вийшла з будинку у Брукліні і відтоді не давала про себе знати.

У вівторок з її акаунта у Twitter хтось опублікував пост, але одразу його видалив.

Про зникнення дитини Лог розповів на своїй сторінці у Facebook. Актор виклав фото дівчини, у якої на носі зображена жаба, і написав:

“Це моя донька Джейд. Це одна з моїх найулюбленіших її фотографій, зроблених у щасливі часи. Я люблю людей і багатьох зустрічав, але чесно, нема більш люблячих, невинних, приємних дітей, ніж Джейд. Я люблю її і те, ким вона є. Але є хижаки, які перебувають між своїми і які розуміють, що мають справу з довірливими душами. Ми хочемо, щоб ти повернулася додому, Джейд. Хто знає, де вона є, хто б з нею не був – насправді ця ситуація розширилися до великих та божевільних масштабів. Сітка була закинута набагато ширше і, на щастя, я залучив команди з поліції Нью-Йорка, ФБР і інших. Річ у тім, що, можливо, ви мали добрі наміри допомогти їй, але я впевнений, ви усвідомлює

Також в опублікованому повідомленні Лог натякнув на те, що дитину могли атакувати в зв’язку з її сексуальною орієнтацією, так як Джейд ідентифікувала себе як трансгендер.

Підготувала Анна Пащук

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах