14532
10:00 25.062017

Гороскоп на 26 червня - 2 липня 2017

Цікаве 1613

38_mainОВЕН

Успіх чекає вас на ділових зустрічах під час обговорення угод. Доведеться багато працювати. Намагайтеся виявити свої найкращі професійні якості: розум, наполегливість, посидючість та організаторські здібності. Бажано остерігатися суєти, агресивності й самовпевненості. Відпочити не вдасться навіть у вихідні.

ТЕЛЕЦЬ

Ви сповнені сил та енергії. Зірки радять не відмовлятися від жодних вигідних пропозицій. Це сприятливий період для вас. Намагайтеся не вступати в суперечки з колегами, щоб уникнути серйозного конфлікту. У вихідні саме час різнобічно виявити свої ділові якості та організаторські здібності.

БЛИЗНЮКИ

Цього тижня все виходитиме у вас якнайкраще. Намагайтеся стримувати свої амбіції та не пригнічувати тих, хто поряд, власною ерудицією. Розбираючись з проблемами, можете сміливо скористатися допомогою близького друга. Ділова зустріч у вихідні відкриє блискучі перспективи для вашого проекту.

РАК

Ваші зусилля увінчаються успіхом, зможете вибратися з болота поточних проблем і зайнятися приємнішими справами. Бажано не метушитися марно й не брехати, а також не набридати начальству своїми ідеями незалежно від ступеня їхньої геніальності. У вихідні не можна кидати почату справу.

ЛЕВ

Нарешті ви зрушилися з мертвої точки. Потрібно обережніше ставитися до документів, адже є небезпека втратити їх. Намагайтеся більше часу проводити вдома з близькими людьми, урізноманітніть своє дозвілля, це допоможе вам відпочити. Можуть виникнути непередбачені витрати на дітей.

ДІВА

Бажано критично розглянути намічені плани й відкоригувати їх відповідно до побаченого. Виявіть щедрість, і вам відплатять тією ж монетою. Можливо, відбудеться подія, що відкриє перед вами нові можливості та перспективи кар’єрного зростання. Вихідні вдалі для поїздок і початку подорожей, про які ви так мріяли.

ТЕРЕЗИ

Ваші плани поступово починають реалізовуватися. Постарайтеся розібратися зі справами, адже їх нагромадилося чимало. Робота займатиме весь ваш вільний час, але за значущістю лідирувати не буде. Завдяки енергійності й активності зможете зміцнити власні позиції. Потрібно також приділити час створенню комфорту вдома.

СКОРПІОН

Цей тиждень обіцяє вам пріоритетне становище практично в будь-якому оточенні. Від ризикованих пропозицій бажано відмовитися, вони не принесуть успіху, а лише відберуть час. У вихідні найкращий спосіб відпочити – демонстративне байдикування, якщо, звичайно, ваші близькі будуть готові зрозуміти це.

СТРІЛЕЦЬ

Спілкування з впливовими друзями значно поліпшить хід ваших справ. Доведеться посперечатися з колегами. Вислухайте опонентів і не кваптеся з висновками. У вихідні намагайтеся не брати участі в закулісних інтригах. Краще приділіть час відпочинку з родиною та наведенню порядку вдома.

КОЗЕРІГ

Гарний час для розв’язання непростих проблем. Доведеться присвятити багато сил та часу організаційним питанням, стежте за власною дисципліною і намагайтеся нікуди не спізнюватися. У вихідні якась стара заплутана історія поглине всі ваші думки, але ви знайдете довгоочікуване рішення.

ВОДОЛІЙ

Доведеться доводити високий рівень свого професіоналізму. Будьте вільнішими та контактнішими. Уважно стежте за новинами, щоб не пропустити важливої інформації. Розмов із начальством краще не затівати, особливо якщо ви хочете чогось домогтися від нього. У вихідні уникайте вечірок, вони не принесуть задоволення.

РИБИ

Настає сприятливий період для реалізації творчих ідей. Однак не варто виявляти надмірну принциповість і пригнічувати партнерів. Бажано зайнятися побудовою планів на найближче майбутнє. У вихідні можливі певні складнощі, пов’язані зі стосунками з близькими людьми.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин організувала Тиждень матерів
16:13
65 000 гривень зібрали учні Ужгородського ліцею «Лідер» під час благодійного ярмарку
15:50
В Ужгороді затримали раніше судимих зловмисників, які обікрали підсобне приміщення новобудови
15:25
Представниця закарпатських угорців на виборах до Європарламенту – Вікторія Ференц
14:57
10 років представляла інтереси закарпатських угорців
14:29
Поліція Виноградова розслідує кримінальне провадження за фактом конфлікту з працівниками ТЦК та СП
13:38
На Закарпатті пенсіонер планував доправити в Румунію двох «водолазів»
10:05
В Ужгороді нагородили переможців тенісного турніру UTF (Ukrainian Tennis Federation) Cup
09:40
3520 закарпатських водіїв оштрафували за перевищення швидкості
09:36
Гранти для підприємців: успішні історії співпраці з ГО «Неємія»
09:31
Всі новини