ko.net.ua

Кінні походи в Карпатах – тренд 2017 року

Група ентузіастів активного туризму збирає групи туристів, які прагнуть активно відпочити та насолодитися красою Закарпатського краю та реалізувати мрію – здійснити кінні походи в Карпатах.

“Кінні походи – Equitours UA” організовує походи на конях гуцульскої породи по горах північно-західноїї частини Закарпатської області по маршрутам з перепадом висот від 900 до 1500 метрів над рівнем моря.

Катання на конях в Карпатах – як подарунок!

Шукаєте, що подарувати Вашим знайомим, близьким чи колегам по роботі на день народження? Подаруйте сертифікат: катання на конях в Карпатах.

Подарунковий сертифікат від 250 гривень, від фермерського господарства «Полонинське господарство».

Купивши подарунковий сертифікат, Ви подаруйте пригоду й неймовірні емоції своїм коханим, близьким та колегам! Поштою, ви отримаєте листівку-сертифікат для подарунку. Зв’яжіться з організаторами для узгодження деталей!

*в сертифікат можуть входити такі послуги як: кінні походи, ночівля в хатці, чан, харчування.

Що треба знати про катання на конях в Карпатах:

Вимоги до учасників походу 

Спорядження:

Погода 

Сезон 

Які бувають кінні походи?

Тип 1. Для початківців у кінному туризмі в горах, а також підготовчі походи для тих, хто хоче приєднатися до багатоденного лінійного походу. Тривалість до 2 годин. Маршрут включає в себе природні перешкоди, властиві для гірської місцевості. Кожного дня з травня по листопад.

Тип 2. Складніші походи по горах. Похід на полонину Рівна, Гостра і т.п. Тривалість 2-5 годин. Кожного дня з травня по листопад.

Тип 3. Для досвідчених кінних туристів. Кількаденні та багатоденні лінійні походи. Похід на Пікуй, Верецький перевал, 7 денний похід по Карпатах і т.п.

Катання на конях – ціни

Календар найближчих багатоденних кінних походів:

  • 7-13.08.2017 Верецкий перевал
  • 17-20.08.2017 Пікуй. Група початківців у кінному туризмі, які пройшли навчання за абонементом.
  • 21-27.07.2017 Райд для досвідчених кінних туристів по Карпатах.
  • 29.07-4.08.2017 Райд для досвідчених кінних туристів по Карпатах.

Отримати довідкову інформацію та зробити запис на кінні походи Ви можете за спеціальною формою на сайті: Кінні тури в Карпатах , інформує tourinform.