14095
10:00 4.062017

Гороскоп на 5 - 11 червня 2017

Цікаве 1469

17ОВЕН

Світла, успіхів і тепла буде чимало. Зорієнтуватися вам допоможе інформація, яка надійде дуже вчасно. Вона таїть у собі багато приємних сюрпризів, втілення заповітних бажань та дитячих захоплень. Але для цього вам доведеться також передбачити бажання близьких і, якщо буде можливість, реалізувати їх.

ТЕЛЕЦЬ

Виявіть належну повагу до близьких, тоді вони допоможуть вам у реалізації оригінальних ідей. Почуття власної переваги може зашкодити повноцінному спілкуванню. Неясні думки нарешті знайдуть форму, і все стане на свої місця. У вихідні домовлятися з тими, хто поряд, буде значно легше.

БЛИЗНЮКИ

Настає напружений час на роботі. Якщо знадобиться допомога, можете розраховувати на друзів і близьких. Нові ділові знайомства відкриють перед вами блискучі перспективи. Уникайте непотрібних зустрічей і зайвих людей, таке спілкування може несприятливо відобразитися на вашому самопочутті. У вихідні присвятіть собі більше часу.

РАК

Не слід поспішати з висновками, а тим більше, з рішеннями, наскільки б ясною не здавалася вам ситуація. Дослухайтеся до голосу своєї інтуїції, вона підкаже найбільш правильне рішення. Ваші успіхи безпосередньо залежатимуть від докладених зусиль та завзятості. Родичі можуть спантеличити вас своїми проблемами, а от вихідні пройдуть легко і приємно.

ЛЕВ

Ретельно аналізуйте події, які відбуваються, спираючись на власний життєвий досвід і логіку. Не йдіть на поводі чужих амбіцій, але постарайтеся утриматися від відкритої критики колег. Імовірний стрімкий кар’єрний зліт і перехід на нову посаду. У вихідні ваші плани можуть відрізнятися від задумів рідних та близьких, тож вірогідні певні розбіжності.

ДІВА

Проблемою цього тижня може виявитися погана підготовка до здійснення своїх планів. Виявіть обережність у розмові з керівництвом. Навіть якщо ситуація сприяє відвертості, не піддавайтеся на провокації. У вихідні постарайтеся уникнути непорозумінь у сімейному житті. будь-яка дрібниця може стати надбанням гласності, будьте обачні.

ТЕРЕЗИ

Сконцентруйтеся для вирішенні наявних проблем, не пропустіть шансів, які відкриються для цього. Зайва розсудливість не зіпсує вашу репутацію. У стосунках з колегами треба бути щирими та самокритичними – це допоможе професійній кар’єрі. Вихідні – вдалий час для сімейних поїздок і подорожей.

СКОРПІОН

Обставини сприятимуть гармонізації стосунків з начальством. Небажано відхилятися від намічених цілей, якою б великою не була спокуса. У деяких ситуаціях слід виявити особливий такт і терпіння – колеги та друзі оцінять ваші старання. У вихідні потрібно приділити рідним і близьким достатньо уваги.

СТРІЛЕЦЬ

На вас очікує значний кар’єрний стрибок. Будьте тверді у своїх намірах. Вас можуть підвести або заплутати, що виявиться серйозним випробуванням для вашого самолюбства й авторитету серед колег. Вихідні присвятіть спілкуванню з родиною, більше часу приділіть дітям або іншим молодшим родичам.

КОЗЕРІГ

Можливі невимушені та цікаві контакти з різними людьми. Ваша інтуїція дозволить знайти корисні зв’язки навіть серед натовпу незнайомців. Не розпилюйтеся, зосередьтеся на головному, тільки в такому разі вам удасться досягнути успіху. Не слід надмірно чіплятися до близьких людей, постарайтеся їх зрозуміти.

ВОДОЛІЙ

Намагайтеся чесно виконувати свої обов’язки. Суперечки не принесуть бажаних результатів. Стежте за своєю мовою при спілкуванні з колегами: ваші нестриманість та імпульсивність можуть призвести до конфліктної ситуації. Вихідні присвятіть дому й дітям, але виділіть собі достатньо часу для відпочинку.

РИБИ

Можете впоратися практично з будь-яким завданням. Перш ніж прийняти серйозне рішення, постарайтеся добре обміркувати його наслідки. Для успішної роботи вам потрібні терпіння та незворушність. Усе необхідно доводити до кінця. У вихідні краще відпочити в комфортній обстановці.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах