ko.net.ua

Довгоочікуване весілля

Нарешті це сталося. Після весілля Кейт Мідлтон світові таблоїди не випускали з уваги її молодшу сестру Піппу. У ЗМІ активно обговорювали кожну появу дівчини на публіці. Головним питанням було, хто стане її обранцем. І кого тільки їй не приписували, навіть молодшого брата Вільяма – принца Гарі.

Отже, сестра герцогині Кембриджської Кетрін, 33-річна Піппа Мідлтон, вийшла заміж за мільйонера Джеймса Меттьюса, з яким мала стосунки протягом двох років. Джеймс зробив їй пропозицію в червні минулого року, коли пара відпочивала в Озерному краї на півночі Англії. На той час їхній роман тривав близько року, хоча знайомі вони були протягом десяти.

Вінчання відбулося 20 травня в невеликій старовинній церкві Святого Марка, де традиційно сімейство нареченої відзначає Різдво, у мальовничому селищі Інглфілд Грін, що в графстві Суррей, неподалік від Лондона.

Усі представники молодого покоління британської монархії були присутні на одруженні Піппи та Джеймса. Герцогиня Кембриджська Кетрін виконувала обов’язки подружки нареченої, а юні принц Джордж і принцеса Шарлотта відповідали за розсипання трояндових пелюсток перед молодятами.

 Підготувала Анна Пащук