ko.net.ua

Демі Мур судитимуть за смерть юнака?

Як повідомляють американські таблоїди, голлівудську зірку Демі Мур тягнуть до суду через 21-річного хлопця, який ще в 2015-му році потонув у басейні кінозірки.

Доньки 54-річної знаменитості влаштували вечірку в її особняку, одним з гостей на якій був і Еденільсен. Нещасний послизнувся і впав в басейн, але не вмів плавати, тому потонув.

Два роки тому поліція кваліфікувала справу як нещасний випадок і закрила її, а сама актриса висловила співчуття родині загиблого.

Однак тепер батьки хлопця передумали і вирішили довести через суд вину Демі в тому, що трапилося. Рідні покійного хлопця вважають, що Демі несе відповідальність за його смерть. І це незважаючи на те, що самої актриси у той роковий день не було вдома – вона поїхала на відпочинок.

Проте позивачі стверджують, що Мур має відповісти за те, що басейн на території її будинку не був оснащений спеціальними позначками і датчиками висоти води, а вода в ньому була дуже холодною. А також за те, що зірка не передбачила, що в її відсутність, в її будинку організують вечірку.

Представники актриси досі не прокоментували позов.

Підготувала Анна Пащук