13674
12:29 10.052017

Демі Мур судитимуть за смерть юнака?

Цікаве 1455

Як повідомляють американські таблоїди, голлівудську зірку Демі Мур тягнуть до суду через 21-річного хлопця, який ще в 2015-му році потонув у басейні кінозірки.

4

Доньки 54-річної знаменитості влаштували вечірку в її особняку, одним з гостей на якій був і Еденільсен. Нещасний послизнувся і впав в басейн, але не вмів плавати, тому потонув.

Два роки тому поліція кваліфікувала справу як нещасний випадок і закрила її, а сама актриса висловила співчуття родині загиблого.

Однак тепер батьки хлопця передумали і вирішили довести через суд вину Демі в тому, що трапилося. Рідні покійного хлопця вважають, що Демі несе відповідальність за його смерть. І це незважаючи на те, що самої актриси у той роковий день не було вдома – вона поїхала на відпочинок.

Проте позивачі стверджують, що Мур має відповісти за те, що басейн на території її будинку не був оснащений спеціальними позначками і датчиками висоти води, а вода в ньому була дуже холодною. А також за те, що зірка не передбачила, що в її відсутність, в її будинку організують вечірку.

Представники актриси досі не прокоментували позов.

Підготувала Анна Пащук

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах