ko.net.ua

Кукурудзяний пудинг (запіканка з беконом та сиром)

Інгредієнти:

– цибуля біла – 130 г,

– кукурудзяне борошно (не найдрібнішого помелу; обирайте таке, що не гірчить) – 90 г,

– кукурудза консервована – 120 г,

– перець болгарський червоний – 80 г,

– молоко – 1 склянка,

– вершки жирні (33%) – 1 склянка,

– яйця курячі – 2 шт.,

– сир (можна моцарелу, чеддер або російський) – 250 г,

– перець червоний – 0,5 ч. л.,

– бекон копчений – 100 г,

– сіль – за смаком.

Спосіб приготування:

Бекон порізати на невеликі смужки, злегка обсмажити, поки не витопиться трохи жиру. Додати цибулю, нарізану дрібними кубиками. Обсмажити з беконом до золотистого кольору.

Додати 1/2 склянки кукурудзяного борошна, перемішати. Влити молоко та жирні вершки, перемішати, трохи прогріти суміш і вимкнути вогонь. Посолити на свій смак. Поперчити.

Збити виделкою 2 свіжих яйця. Додати до них ложку вершкової суміші, перемішати. Потім усю яєчну суміш поступово влити в загальну вершкову, енергійно помішуючи, щоб яйця не згорнулися.

Додати потертий на крупній терці сир. Далі 1/2 склянки кукурудзи та половинку м’якоті червоного солодкого перцю, нарізаного кубиками.

Запекти в духовці при 180° протягом 20 хвилин.

Завдяки великій кількості сиру пудинг нагадує піцу! Смачного!