13212
10:56 20.042017

Як мучили нового Ревізора

Цікаве 2093

Стало відомо ім’я нового Ревізра. І тепер працівникам та власникам закладів сфери обслуговування не позаздриш. Адже головним ревізором України став екс-суддя проекту Мастер Шеф Микола Тищенко. Крім того, він ще відомий як власник мережі ресторанів «Наша карта», так що «внутрішню кухню» таких закладів він знає як ніхто!

2

«Ревізор» шукав людину декілька місяців. Після тривалих і ретельних кастингів команда проекту і творчий рада Нового каналу зупинили вибір на Тищенко, який зовсім недавно став батьком вдруге – молода дружина народила йому сина.

Микола Тищенко, як і інші претенденти на роль ревізора, пройшов три етапи кастингів: співбесіда, ревізія в змодельованої ситуації (зйомки проходили на квартирі, де кухня – нібито ресторан, житлова зона – готель) і безпосередньо реальна перевірка закладів. «Мене постійно перевіряли на міцність, – згадує Микола Тищенко. – Селили в готель без гарячої води і опалення (температура в номері була +13), змушували ночувати в спальному мішку, який мені малий, розповідали про різні труднощі роботи в «Ревізорі» (сміється). Потім не годували два дні, посилаючись на умови контракту. Який мене, до речі, змусили підписати вночі в закритому ресторані (сміється). Жартую, звісно. Насправді, всі ці складності, навпаки, тільки переконували мене в тому, що я хочу працювати з «Ревізором», адже чим більше труднощів, тим цікавіше процес».

«На кастингах мені дуже допомагала Аня Жижа. Вона – професіонал з великої літери. Переживала за весь процес, вводила мене в курс справи, сама долучалася до ревізії, коли я щось пропускав… Таких, як вона, не хочеться підводити» – поділився Микола.

Нагадаємо, що раніше Ревізоромі на Новому каналі були Ольга Фреймут та Вадим Абрамов.

Ревізор – соціальне реаліті-шоу про якість роботи закладів сфери обслуговування України та інших країн. Особливістю програми є зйомка ходу ревізій в реальному часі, а також повна необізнаність власників та працівників закладу про майбутню перевірку.

Підготувала Анна Пащук

1

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті розпочався сезон шашликів. У скільки обходиться відпочинок на природі
17:32
Міноборони запустило е-чергу в ТЦК
16:55
В Ужгороді оштрафували 818 водіїв за порушення правил паркування
16:43
На Закарпатті продовжується розбудова й модернізація об'єктів медичної інфраструктури
15:59
У Закарпатському угорському інституті організували науково-дискусійний захід
14:40
Ансамбль «Угорські мелодії» презентує концерт «Чардаші, пісні та танці» 19 травня в обласній філармонії
12:58
В Ужгороді змагалися дзюдоїсти в залік VІ Літньої гімназіади України
12:01
Завдяки прокуратурі перша на Закарпатті печерна стоянка людей кам'яного віку перебуватиме під охороною
11:18
«Вишиваємо перемогу»: в обласній бібліотеці розпочали вишивати мапу України
10:06
Новий дім для Луганського обласного будинку дитини облаштували на Мукачівщині
09:45
Всі новини