12679
10:00 9.042017

Гороскоп на 10 - 16 квітня 2017

Цікаве 3070

95ОВЕН

На початку тижня постарайтеся не приймати серйозних рішень: можливо, ви одержите звістку, яка повністю змінить ваші плани та наміри. Уважніше поставтеся до себе, навіть якщо на тих, хто поряд, уваги вже не вистачає. У вихідні відмовтеся від участі в таємній змові: вигоду від цього ви оціните згодом.

ТЕЛЕЦЬ

Може розгорнутися гостра боротьба з конкурентами, утім, ви маєте великі шанси вийти з неї переможцем. Цей тиждень, імовірно, принесе хороший заробіток та вирішення фінансових проблем. Намагайтеся контролювати емоції, адже якщо не справитеся зі своїм гнівом, можете потрапити в неприємну ситуацію.

БЛИЗНЮКИ

Треба приймати події такими, якими вони є, без розпачливих спроб їх змінити. Так ви зможете досягти максимальних результатів. Гарні новини додадуть оптимізму та впевненості в собі. Приділіть більше уваги дітям, їм необхідна ваша мудра порада. Витрачайте гроші виключно на корисні потреби, наприклад, абонемент на басейн або в тренажерний зал.

РАК

Намагайтесь орієнтуватися не тільки на себе, але й брати до уваги інтереси інших зацікавлених сторін. Ви тільки виграєте, якщо підете на незначні поступки. Реалізація нових задумів принесе успіх та зміцнить ваш авторитет. У вихідні потрібно виявляти надзвичайну обережність, щоб уникнути конфліктних ситуацій.

ЛЕВ

Плідний тиждень як на роботі, так і вдома. Завдяки тактовності та здоровому глузду зможете досягти просто блискучих результатів. У вихідні постарайтеся присвятити час не тільки побутовим турботам, але й повноцінному відпочинку, бажано десь на природі.

ДІВА

Вас очікує успіх у професійній сфері. Намагайтеся не дратуватися через зайву запопадливість колег. Затримки в роботі можуть злегка розчарувати вас. Чим більш витриманими ви будете, тим легше вдасться вирішити проблеми. У вихідні зірки рекомендується пасивний відпочинок.

ТЕРЕЗИ

Не слід пропускати сприятливих шансів, які підкине вам доля. Усе виходитиме легко, ніби саме собою. Задоволення принесе навіть рутинна частина роботи. Удома можливі конфлікти щодо виховання дітей. Вам може захотітися різко змінити імідж. Не опирайтеся цьому пориву – оновлений образ зробить вас ще більш привабливими.

СКОРПІОН

Можливий неймовірний успіх у реалізації ідей та планів. Відкиньте дрібні деталі, сконцентруйтеся на головному, зараз ви можете зробити в намічених справах відчутний крок уперед. Будьте дипломатичні, твердо, але в той же час коректно відстоюйте власні інтереси при спілкуванні з начальством.

СТРІЛЕЦЬ

Можете опинитися в незнайомій обстановці, і вам знову доведеться завойовувати місце під сонцем. Будьте обережні, намагайтеся передбачати неприємності й обходити їх стороною. Імовірна пропозиція, що допоможе вам поповнити свої фінансові запаси. Ваш непохитний оптимізм виявиться запорукою спокою для родини.

КОЗЕРІГ

Оптимізм дозволить вам упоратися з будь-якою проблемою. Віртуозно долатимете перешкоди, які будуть виникати на вашому шляху. Якщо доведеться приймати серйозне рішення, порадьтеся з друзями. Не нехтуйте можливістю пройти курс масажу, щоб уникнути проблем зі спиною. У вихідні більше спілкуйтеся з близькими.

ВОДОЛІЙ

Настає сприятливий період для великих проектів. Якщо вам знадобиться допомога, не соромтеся не тільки прийняти запропоновану, але й самим попросити. Постарайтеся спокійно поставитися до незначних випробувань, які вам підготувала доля. У вихідні не приймайте швидких рішень – інтуїція в цей час не спрацює.

РИБИ

Не варто квапити події, краще все робити у свій час. Не йдіть на ризик, навіть якщо ви абсолютно впевнені у виграші. Розчарування надовго зіпсує вам настрій, та й у фінансовому плані може виявитися недешевим. Не виключено, що виникне ситуація, в якій найвищою цінністю буде самовладання.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Міноборони запустило е-чергу в ТЦК
16:55
В Ужгороді оштрафували 818 водіїв за порушення правил паркування
16:43
На Закарпатті продовжується розбудова й модернізація об'єктів медичної інфраструктури
15:59
У Закарпатському угорському інституті організували науково-дискусійний захід
14:40
Ансамбль «Угорські мелодії» презентує концерт «Чардаші, пісні та танці» 19 травня в обласній філармонії
12:58
В Ужгороді змагалися дзюдоїсти в залік VІ Літньої гімназіади України
12:01
Завдяки прокуратурі перша на Закарпатті печерна стоянка людей кам'яного віку перебуватиме під охороною
11:18
«Вишиваємо перемогу»: в обласній бібліотеці розпочали вишивати мапу України
10:06
Новий дім для Луганського обласного будинку дитини облаштували на Мукачівщині
09:45
Ужгородку судитимуть за організацію незаконного грального закладу
09:11
Всі новини