12246
10:00 2.042017

Гороскоп на 3 - 9 квітня 2017

Цікаве 2413

23092016-74

ОВЕН

Ваше коло спілкування значно розшириться. Щоб не стати жертвою обману, будьте уважнішими й намагайтесь уникати важливих рішень, які згодом не можна переграти. У вихідні важливо знаходитися поруч із тим, кого ви дійсно кохаєте. Постарайтеся розпорядитися часом так, як би цього хотілося вам, а не вашим близьким.

ТЕЛЕЦЬ

Зірки сприятимуть усуненню непорозумінь та зміцненню вашого авторитету. Нові пропозиції прийміть і використайте з найбільшою для себе вигодою. Якась ваша таємниця може стати надбанням гласності, що призведе до напруженості в стосунках із колегами. У вихідні краще зайнятися побутовими питаннями.

БЛИЗНЮКИ

Настає досить активний тиждень, сповнений подій. Ваші задуми вдало реалізуються. Можливе бурхливе зіткнення ваших інтересів з інтересами тих, хто поряд, але мир буде відновлений. У вихідні душу зігріє турбота коханої людини, а також зустрічі з друзями, які позитивно відобразяться на вашому настрої.

РАК

Будьте особливо уважні до стану свого здоров’я. Постарайтесь розібратися зі справами, які нагромадились останнім часом, подумайте, що можна зробити заздалегідь. Не слід іти на поводі свого азарту. У вихідні спілкування буде активнішим, ніж зазвичай.

ЛЕВ

Вас можуть спантеличити й засмутити проблеми в професійній сфері. Доведеться вживати рішучих заходів, у тому числі тих, що вам не надто до душі. Вибір може змінити вашу подальшу долю. Вразливість у вихідні шкодитиме вам, тому постарайтеся почути близьких і не пропустити важливої інформації.

ДІВА

Необхідно навчитися жити в ладу з самим собою й тими, хто поряд. Ваші енергія та напір дуже вплинуть на близьке коло. Прагнення виділитися й досягти бажаного приведуть вас до заповітної мети. У вихідні займіться благоустроєм свого помешкання. Завдяки невеликим змінам воно стане ще затишнішим та зручнішим.

ТЕРЕЗИ

Сприятливий період для реалізації сміливих починань, при цьому доведеться миттєво реагувати на дуже мінливу ситуацію. Друзі охоче допоможуть вам, можете розраховувати на їхні поради, час і навіть фінанси. Від вашої ініціативності у вихідні багато чого залежатиме. У ці дні почнуть плавно й успішно розвиватися раніше нездійсненні проекти.

СКОРПІОН

На світі не знайдеться більш цілеспрямованої людини, ніж ви. Упораєтеся практично з будь-якою справою, якщо одержите хоча б мінімальну підказку про те, як це робиться. У вихідні можете піддатися нападам гніву та дратівливості.

СТРІЛЕЦЬ

Досягнення на роботі дадуться вам легко, тому потрібно осмислити свій успіх і зрозуміти, як ще раз повторити його, щоб відпрацювати методику. Подолаєте будь-який конфлікт, якщо підійдете до пошуків рішення творчо. У вихідні близькі можуть про вас забути.

КОЗЕРІГ

Вам знадобляться терпіння та об’єктивність в оцінці власних дій. Будете намагатися довести тим, хто поряд, свою незамінність, але не варто демонструвати гординю. У деяких ситуаціях успіху сприятиме наступальна тактика, тільки не перестарайтеся.

ВОДОЛІЙ

Доведеться набратися мудрості й терпіння, щоб подолати складнощі, які виникатимуть на вашому шляху. Настав час для виконання давніх обіцянок, постарайтеся зробити це, щоб не скривдити близьких. Не забувайте про нагромадження домашніх справ і проблем, які не слід відкладати.

РИБИ

Усе виходитиме на «відмінно», але будьте пильні: примхлива удача може відвернутися в будь-який момент. Вам може дістатися важка робота, а начальство буде до непристойності часто міняти свою точку зору. У вихідні намагайтеся завершити те, що почали, спілкування скоротіть до необхідного мінімуму.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Ансамбль «Угорські мелодії» презентує концерт «Чардаші, пісні та танці» 19 травня в обласній філармонії
12:58
В Ужгороді змагалися дзюдоїсти в залік VІ Літньої гімназіади України
12:01
Завдяки прокуратурі перша на Закарпатті печерна стоянка людей кам'яного віку перебуватиме під охороною
11:18
«Вишиваємо перемогу»: в обласній бібліотеці розпочали вишивати мапу України
10:06
Новий дім для Луганського обласного будинку дитини облаштували на Мукачівщині
09:45
Ужгородку судитимуть за організацію незаконного грального закладу
09:11
Зміни цін на продукти харчування на споживчому ринку області
09:01
МЗС пояснило, як чоловіки за кордоном отримуватимуть консульські послуги після 18 травня
08:30
На Рахівщині спалахнула пожежа на приватному обійсті
17:12
Підписано закон про збільшення штрафів за порушення військового обліку
16:45
Всі новини