12154
13:25 29.032017

Життя продовжується. Зірка «Беверлі Хіллз 90210» вийшла в люди після «хімії»

Цікаве 1872

Минулої суботи зірка серіалу «Беверлі-Хіллз» Шеннен Доерті разом із чоловіком, фотографом Куртом Ісварінко, відвідала захід «Animal Hope And Wellness Foundation Gala», де продемонструвала публіці свій новий образ. Це перший вихід у світ 45-річної актриси після проходження хіміотерапії (ми писали про хворобу Шеннен у попередніх випусках газети). З обличчя зірки не сходила посмішка. Її волосся відросло, і тепер у неї дуже стильна стрижка.

5 головна

Шеннен на своєму прикладі довела, що навіть після курсу хіміотерапії можна залишатися впевненою в собі й мати чудовий вигляд. Тож після тривалої боротьби з раком молочної залози актриса нарешті знову знайшла в собі сили виходити на публіку.

«Зараз я з упевненістю можу сказати, що почуваюся прекрасно. Звичайно, було нелегко. Рак може знищити вас, повністю ізолювавши від зовнішнього світу. При цьому такі речі неймовірно змінюють свідомість, і ти дивишся на все під зовсім новим кутом. Моїм стимулом в одну мить стало спостереження за роботою фонду – те, як вони рятують тварин, які, у свою чергу, намагаються всіма силами утриматися за цю тонку ниточку життя. Саме це спонукало мою особисту боротьбу з хворобою», – розповіла Шеннен.

Підготувала Анна Пащук

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах