ko.net.ua

Хрусткий салат: маса вітамінів і смаку

Інгредієнти:

– один буряк,

– капуста білокачанна,

– одна морквина,

– одна цибулина,

– мариновані корнішони,

– нерафінована олія,

– оцет,

– сіль,

– цукор.

Спосіб приготування:

Нашаткувати свіжу капусту. Моркву нашаткувати на тертці для моркви по-корейськи. Змішати моркву, капусту й добре пом’яти руками. Посолити, додати трохи цукру, оцту і залишити, щоб трохи настоявся. Додати мариновані корнішони та буряк, натерті на тертці для моркви по-корейськи.

Натерти на тертці одну невелику цибулину і додати в салат.

Заправити нерафінованою олією. Посолити за смаком. Залишити салат у холодильнику на одну годину, щоб настоявся.

Смачного!