11313
12:58 10.032017

Речником Євробачення-2017 став Павло Шилько

Цікаве 1849

Відомий український радіо- та телеведучий, конферансьє, генеральний продюсер національної музичної премії YUNA Павло Шилько став офіційним речником команди організаторів Євробачення-2017. Тепер Павло щотижня проводитиме прес-брифінги, під час яких розповідатиме про перебіг підготовки до пісенного конкурсу.

DJ Pasha

“Я майже 15 років займаюся пісенним конкурсом як коментатор, ведучий, консультант конкурсантів та співавтор конкурсних пісень. Я погодився приєднатися до команди конкурсу, бо вважаю, що Євробачення – це не тільки можливість для Києва та України показати Європі, що ми можемо проводити шоу світового рівня. Це ще й шанс привернути увагу інвесторів, – розповідає Павло Шилько. – У травні гості, приїхавши в Київ, побачать організоване на високому рівні шоу – результат злагодженої роботи великої команди, переконаються, що люди тут працюють ефективно і сюди можна вкладати інвестиції”.

Павло Шилько з Євробаченням із самого початку участі нашої країни в міжнародному пісенному конкурсі. Так, у 2003 він коментував конкурс на Першому національному, був консультантом конкурсанта від України Олександра Пономарьова. У 2004 оголошував результати голосування наших телеглядачів. А у 2005 у парі з Машею Єфросініною вів на сцені 50-й конкурс Євробачення, а також був одним із організаторів, готував сценарій шоу. Також він був консультантом та співавтором конкурсних пісень Тіни Кароль та Вєрки Сердючки. У 2009 Павло Шилько вів українську вечірку учасниці від України Світлани Лободи в Москві, а в 2010 – працював консультантом конкурсантки від Азербайджану співачки Safura.

Нагадаємо, у травні в Києві відбудеться 62-й пісенний конкурс Євробачення. Зараз триває продаж квитків на шоу, які можна придбати на сайті офіційного квиткового агента Concert.ua.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах