44009
10:00 15.092024

Гороскоп (16 – 22 вересня)

Цікаве 538

ОВЕН

Хоч і доведеться терпіти певні незручності, але результат буде чудовим – підвищення зарплати або гарна перспектива на майбутнє. Для багатьох тиждень обіцяє стати незабутнім завдяки низці позитивних подій. Це час творчих досягнень, тому успіх буде на боці тих, хто зайнятий мистецтвом.

ТЕЛЕЦЬ

Наймані працівники зуміють виявити свої здібності й таланти, що дозволить їм отримати довгоочікуване підвищення по службі. Ті, хто давно без роботи, зможуть знайти перспективне місце з хорошим доходом. Але не поспішайте погоджуватися на першу ж пропозицію – уважно вивчайте умови.

БЛИЗНЮКИ

Якщо у відпустці ви вже побували і багато працюєте, будьте уважні до того, що підписуєте, кому й куди перераховуєте гроші. Може траплятися підводне каміння, яке важко помітити одразу. За найменшого натяку на сварку закінчуйте розмову – не витрачайте власні нервові клітини на з’ясування стосунків.

РАК

Цей тиждень – дуже плідний час, коли з найменшими зусиллями можна успішно закрити всі питання, що турбують, а таких днів у вересні зовсім не багато. Підвищаться ваші творчі здібності, і ви станете відкритими світу, новим ідеям та людям. Тому впевнено беріться за проєкт, який здавався вам нездійсненним.

ЛЕВ

Сприятливий тиждень, коли можна спробувати реалізувати те, що до цього не вдавалося. Більше шансів помиритися й досягти порозуміння, а самотнім – легше закохатися серйозно та надовго. Але з іншого боку, ви станете надто залежними від думки оточення, уразливими та надміру обережними.

ДІВА

Ментально, духовно та фізично вам стане легше після непростого серпня. Якщо хочете показати комусь свою прихильність, не бійтеся виявляти почуття: велика ймовірність, що саме зараз ви отримаєте у відповідь взаємність. Сміливо йдіть до керівництва й беріть у навантаження додатковий проєкт.

ТЕРЕЗИ

Здивуйте всіх: бадьоро увірвіться в робоче середовище й виявляйте ініціативу скрізь, де тільки можна. Такий маневр вигідно виділить вас серед колег та партнерів. Намагайтеся провести тиждень максимально активно, насолоджуючись останніми сонячними днями і не втрачаючи можливостей, що відкриваються перед вами.

СКОРПІОН

Діяльність, пов’язана з конкретикою та концентрацією, даватиметься вам без особливих зусиль. Прекрасний час для фінансових операцій і косметичних процедур. Але від поїздок, як далеких, так і ближніх, краще утриматися. Ви зараз потрібні саме там, де перебуваєте, і тут найбільше сприятливих можливостей.

СТРІЛЕЦЬ

Зірки заряджають вас творчою енергією, бадьорістю й оптимізмом, наділяючи позитивним поглядом на світ та оточення. Не розпорошуйте свої сили на дрібниці. Тиждень бажано провести, активно вирішуючи професійній питання, а вечорами замість посиденьок з друзями краще знайти час для спорту.

КОЗЕРІГ

Люди, які вас оточують, можуть відзначити, що ви стали більш замкнуті, комунікація даватиметься вам важко. Нездатність почути співрозмовника може призвести до тривалих неприємних наслідків у вигляді сварок та образ. Намагайтеся не ускладнювати й не затьмарювати те, що відбувається навколо.

ВОДОЛІЙ

Гарний час для того, щоб зайнятися фінансовими питаннями: зможете погасити заборгованість або, навпаки, вам повернуть борг, на який ви не розраховували. Можна домовитися з інвесторами, партнерами чи фінансовими організаціями щодо отримання коштів на вигідних умовах.

РИБИ

Цього тижня не варто зав’язувати стосунки з малознайомими людьми, особливо це стосується любовної сфери життя. Вдалий період для навчання, засвоєння нової інформації, планування робочих справ. Під час поїздки можливі перешкоди та ситуації, які затримають вас у дорозі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах