7146
10:13 29.112016

Зірка «Беверлі Хілз» продовжує боротися зі страшною недугою

Цікаве 2649

Зірка серіалів «Беверлі-Хіллз, 90210» і «Зачаровані» Шеннен Доерті вже півтора року бореться з раком. І хоча Шеннен вже втратила волосся і груди, та на жаль рак не відступає.

NEW YORK - NOVEMBER 02: Actress Shannen Doherty promotes "Badass" at Borders Books & Music, Columbus Circle on November 2, 2010 in New York City. (Photo by Jason Kempin/Getty Images) *** Local Caption *** Shannen Doherty

Спочатку актриса не хотіла розповідати про своє захворювання, але потім вирішила розкритися: «Довгий час мені хотілося зробити цю тему тільки своєю, особистою, але потім я зрозуміла, що ж є багато жінок, для яких це теж актуально». Актриса вже перенесла односторонню мастектомію, але це не допомогло, і ракові клітини почали поширюватися ще далі. Операцію робив лікар, який видаляв груди Анджеліні Джолі 3 роки тому.

Зараз Доерті проходить курс хіміотерапії. Вона не здається і продовжує вірити в краще. І крім того, незважаючи на страшний діагноз, Шеннен в найближчому майбутньому повернеться до роботи і приступить до зйомок у телевізійному рімейку стрічки «Смертельне ваблення» (Heathers).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах