7089
11:22 25.112016

Закарпатський делікатес

Цікаве 2365

%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d1%96%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b5%d1%81Інгредієнти:

– 640 г свинини,

– 600 г картоплі,

– 40 г смальцю,

– 80 г майонезу,

– 40 г твердого сиру,

– 10 г часнику,

– 100 г цибулі ріпчастої,

– 20 г зелені петрушки,

– спеції: сіль, перець чорний мелений, кмин – за смаком.

Спосіб приготування:

Варену, обчищену картоплю нарізають кружечками і кладуть у посуд для запікання, змащений смальцем.

Шматок свинини злегка відбивають, солять, перчать, натирають часником і кладуть на картоплю.

М’ясо накривають нарізаною цибулею, заливають майонезом, посипають кмином, тертим сиром і запікають у духовці до готовності, щоб сир зверху став рум’яним.

Подають на стіл гарячим, прикрашають зеленню петрушки.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах