7086
10:00 27.112016

Гороскоп на 28 листопада - 4 грудня 2016

Цікаве 2087

back

ОВЕН

Вам доведеться багато працювати, зате з’явиться можливість виявити всі свої кращі ділові якості. У вас усе вийде. Про відпочинок краще не думати, щоб зайвий раз не засмучуватися. У вихідні влаштуйте вечірку, але запросити на неї доведеться колег і ділових партнерів.

ТЕЛЕЦЬ

Відкиньте всі свої амбіції й намагайтесь поводитися скромно. Зосередьтеся на виконанні першорядних справ та не захоплюйтеся вирішенням чужих проблем. Не забувайте про своє помешкання, наведіть удома порядок і створіть комфорт. Вихідні проведіть з близькими людьми.

БЛИЗНЮКИ

Не розпорошуйтеся на дрібне та швидкоплинне. Можна будувати й реалізовувати глобальні плани. Не будьте занадто вразливі, ви ризикуєте упустити вигідну пропозицію або посваритися з близькими. У вихідні не варто з’ясовувати стосунки з коханою людиною. Приділіть більше уваги дітям.

РАК

Удача готова посміхнутися вам, але якщо ви теж постараєтеся для реалізації свого плану, а не просто плистимете за течією. Не можна йти на поводі своїх бажань, вони можуть завести вас у глухий кут. Є ризик довіритися нещирим людям, які просто використають вас. У вихідні поспілкуйтеся з давніми друзями.

ЛЕВ

Багато що залежить від вашого настрою. Якщо ви будете налаштовані позитивно, усе намічене виходитиме з першого разу. Удача не пройде повз вас. Зможете досягти своєї мети та просунутися службовими сходами. У вихідні постарайтеся не пропустити свій шанс.

ДІВА

Вас може тривожити внутрішнє напруження, готове в будь-який момент вирватись і змести все на своєму шляху. Потрібно більше гуляти, уникати непотрібних та неприємних зустрічей. Може з’явитися шанс поміняти сферу діяльності. У вихідні настрій покращиться.

ТЕРЕЗИ

Багато в чому вас супроводжуватиме успіх, але не кваптеся розтрачувати його по дріб’язках. Для реалізації важливого завдання доведеться переглянути деякі зі своїх життєвих принципів. Тільки не варто всім і кожному нав’язувати власну думку. Важливо вміти слухати інших.

СКОРПІОН

Намагайтеся не тільки плідно працювати, але й добре відпочивати. Інакше можливе безсоння та інші проблеми зі здоров’ям. Усі ділові питання потрібно вирішувати швидко, уникаючи зайвих коливань і роздумувань. У вихідні постарайтеся не затівати сварок та суперечок.

СТРІЛЕЦЬ

Не варто розслаблятися, події вимагатимуть напруженої роботи та швидкого прийняття рішень. У підсумку ваші зусилля принесуть успіх і визнання. Вам необхідно тримати руку на пульсі життя. Чим вищий його ритм, тим цікавіше. У вихідні виділіть час для занять спортом.

КОЗЕРІГ

Активніше спілкуйтеся з колегами, не уникайте розмов з начальством. Менше літайте в хмарах – замість того, щоб поринати у мрії, живіть сьогоднішнім днем. Будьте обережні у висловах і намагайтеся скоротити витрати. У вихідні вас чекає прогулянка на природі.

ВОДОЛІЙ

У справах виявіть дипломатичність і гнучкість, дослухайтеся до голосу інтуїції. Доведеться приймати серйозне рішення, від якого можуть залежати подальші події вашого життя. У вихідні намагайтеся не метушитись, інакше не відпочинете, а втомитеся ще більше, ніж на роботі.

РИБИ

Багато чого з бажаного може здійснитися, тож варто бути обережнішими у своїх прагненнях. Учіться поєднувати старе й нове, відкидаючи все зайве. У вихідні можете прекрасно провести час на дружній вечірці, де відчуєте себе душею компанії. Не виключені нові приємні знайомства.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах