7000
19:02 21.112016

У Виноградові пройшла виставка кроликів елітних порід

Цікаве 2177

Публічний показ втретє за останні роки організувала місцева асоціація кролівництва та птахівництва.

ochen-krasivyy-dekorativnyy-krolik

Презентаційний захід із породистими хутровими у спортивному залі Виноградівської ЗОШ №8 зацікавив місцевих мешканців та привернув увагу близько двох десятків кролиководів Закарпаття і сусідніх областей України. Не секрет, що на подібних виставках , як правило, відбувається жвавий обмін та продаж елітних звірків, вартість яких починається від 100 і вище євро, пише Голос Карпат.

-У цьогорічній виставці взяли участь дев’ятеро членів нашого клубу, вони представили близько двохсот елітних кроликів,-розповів керівник Виноградівської асоціації кролівництва та птахівництва Михайло Ягер.- Радує те, що з’явилися нові продуктивні породи, яких не було раніше.

Найбільша експозиція на виставці була у боронявського заробітчанина Сергія Продана. У його домашній міні-фермі біля трьох сотень елітних кроликів. Серед них десять чемпіонів із таких порід як сріблястий, віденський голубий, новозеландський червоний, каліфорнійський, а також велетні – білі, чорні та голубі.

Природньо, що саме цей кролівник із Хустщини зібрав найбільше нагород( 11 кубків) на виставці, яка проводиться у формі конкурсного відбору.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах