3362
10:00 24.072016

Гороскоп на 25 - 31 липня 2016

Цікаве 1585

1

ovenSM Овен

На вас чекає вдалий період, події розвиватимуться сприятливим для вас чином. Намагайтеся правильно розподіляти сили: турбот вистачатиме і на роботі, і вдома. Бажано скоротити витрати, у жодному разі не слід брати гроші в борг. Можливі нові знайомства та запаморочливі романи. У вихідні потрібно тримати емоції під контролем і не вихлюпувати їх на своїх близьких.

telecSM Телець
Через вашу завищену самооцінку можуть виникнути серйозні проблеми в роботі й ділових стосунках. Буде важко ладнати з колегами – інтриги та плітки негативно позначаться на ситуації в трудовому колективі. Фінансова картина благополучна. У вихідні доведеться вирішувати проблеми дітей, можливі великі витрати, пов’язані з навчанням.
blizneciSM Близнюки
Будьте обережнішими в спілкуванні, не сваріться з людьми, від яких багато чого залежить. Серйозних труднощів удасться уникнути тим, хто готовий довіряти не тільки логіці, але й власній інтуїції. Виявляйте увагу до коханої людини, намагайтеся допомагати близьким – це необхідно, щоб не виникало непорозумінь. У вихідні ймовірні проблеми з дітьми.
rakSM Рак
Неприємних несподіванок можна не побоюватися, ви легко досягнете успіхів. Труднощі ймовірні у фінансовій сфері. Гармонія та взаєморозуміння в стосунках із тими, хто вас оточує, можливі, якщо ви зміните своє ставлення до тих питань, які викликають у вас найбільш значні розбіжності. Вихідні краще використати для відпочинку, а не роботи.
levSM Лев
Труднощі в роботі не виключені, але всі вони мають тимчасовий характер і незабаром будуть подолані. Із вашою другою половинкою та дітьми стосунки гармонійні, а от зі старшими родичами можливі серйозні проблеми і навіть конфлікти. Тож зірки радять уникати сварок та взаємних образ. У вихідні будьте послідовними й намагайтеся пояснювати мотиви своїх вчинків.
devaSM Діва
Вам знадобиться рішучість. Особливо серйозні труднощі можуть виникнути під час обговорення фінансових питань. Доведеться виявити максимум дипломатії й тактовності, щоб домогтися свого. Через ваше прагнення до самостійності, ймовірно, ускладняться стосунки з близькими. У вихідні не давайте грошей у борг та уникайте даремних витрат.
vesiSM Терези
Будете перебувати в центрі уваги й почуватися відповідальними за тих, хто поряд. Не завжди потрібно братися за вирішення чужих проблем: вашим альтруїзмом можуть скористатися недоброзичливці. Досить складними будуть стосунки з близькими у вихідні, намагайтеся нікого не втягувати у свої справи й дослухатися виключно до власної інтуїції.
skorpionSM Скорпіон
На вас очікує велика та цікава робота. Можливі непорозуміння, а також дрібні проблеми, які, утім, вимагатимуть уваги. Турбуватимуть гострі фінансові питання, імовірні значні витрати. Поступово ситуація повернеться в нормальне русло, але для цього доведеться докласти чимало зусиль. Вихідні вдалі для початку романтичних стосунків.
strelecSM Стрілець
Небажано приймати поспішні рішення. Можуть виникнути проблеми з керівництвом. Імовірні нові знайомства й романтичні зустрічі. Але навіть у цих приємних обставинах ви часом будете надміру примхливі та вимогливі. У вихідні приділіть увагу старшим родичам. Обов’язково знайдіть час для занять спортом або прогулянок на свіжому повітрі.
kozerogSM Козеріг
Доведеться приймати важливі рішення й брати на себе серйозні зобов’язання. Намагайтеся доводити до кінця початі справи, навіть якщо це буде дуже важко. Фінансове становище стабільне, витрати мають побутовий характер. У вихідні не виключені конфлікти, пов’язані з відмінностями в поглядах на прийнятні умови спільного життя.
vodolejSM Водолій
На роботі можливі безлад та проблеми, викликані вашим прагненням перекласти на інших відповідальність за свої помилки. Ваші спокій і впевненість у собі передаються близьким, і навіть якщо в стосунках виникає напруженість, у вас є всі шанси виправити ситуацію. У вихідні не піддавайтеся спокусам та будьте скромнішими.
ribiSM Риби

Будьте уважні, обговорюючи з колегами спільні проекти: хтось із недавніх союзників спробує завдати шкоди вашій справі. Важливо виявляти терпіння, враховувати різні точки зору на важливі для вас питання, а також бути в мирі із собою. Вихідні не підходять для прийняття важливих рішень. Проведіть дозвілля в колі родини або друзів.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах